FOUSKA.EU

Close

«Σε τόσο μικρό διάστημα...» - Θρήνος ξανά στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη


«Σε τόσο μικρό διάστημα...» - Θρήνος ξανά στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (δείτε την τελευταία συνέντευξη της συζύγου του) η οικογένεια του βυθίστηκε ξανά στο θρήνο, καθώς έφυγε από τη ζωή, ο προπονητής του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, Κώστας Τζιδημόπουλος.

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη το πρωί της Τετάρτης 25/1, με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του ίδιους στο Instagram.

H ανάρτηση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Η οικογένεια μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του Αλέξανδρου, τον δεύτερο πατέρα του, τον Κώστα Τσιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα. Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το "γιο" του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν. Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπο μας. Βιάστηκα βνα φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θρήνος ξανά στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Από τι πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης άφησε την τελευταία του πνοή και κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γέμισε με φωτογραφίες του και αποχαιρετιστήρια λόγια, που τον τίμησαν και τον αποθέωσαν για το ήθος και το έργο του.

Ο Ολυμπιονίκης πάλευε επί δύο χρόνια με τον καρκίνο και παρόλο που σε κάποιο στάδιο της θεραπείας του έδειχνε να βελτιώνεται η κατάστασή του, διαγνώστηκε με μεταστατικό είδος της νόσου, γεγονός που οδήγησε σε αυτή την κατάληξη. Πρόκειται, όμως, για ένα σπάνιο είδος καρκίνου, το οποίο λέγεται καρκίνωμα nut και έχει διαφορετικές επιδράσεις στον οργανισμό των ανθρώπων.

Το «καρκίνωμα nut», είναι ένας σπάνιος κακοήθης όγκος με άγνωστη προέλευση. Η εμφάνιση του γίνεται στα όργανα μέσης γραμμής, ονομάζεται επίσης «καρκίνος μέσης γραμμής». Την αναφορά στο συγκεκριμένο είδος έκαναν το 1991, ο Kees και ο Kubonishi. Το 2015, ο «καρκίνωμα nut» συμπεριλήφθηκε επίσημα στην τέταρτη έκδοση του WHO για όγκους πνεύμονα, υπεζωκότα, θύμου και καρδιάς. Το πλήρες όνομα είναι «καρκίνος μεσαίας γραμμής με πυρηνική πρωτεΐνη της αναδιάταξης γονιδίων όρχεων (NUT)», επίσης γνωστή ως «καρκίνος με μετατόπιση t (15, 19) (q13, p13.1)».

Αλέξανδρος Νικολαϊδης

Οι σωματικές κυτταρογενετικές μεταβολές αποτελούν τη βάση του καρκίνου της μέσης γραμμής. Έχει επιβεβαιωθεί ότι το γονίδιο «NUT» (NUTM1) που βρίσκεται στο χρωμόσωμα 15q14 μετακινείται 100% με άλλα γονίδια στον καρκίνο του NUT. Περίπου τα 2/3 των περιπτώσεων είναι μεταθέσεις t (15, 19) (q13, p13.1), οι οποίες συντήκουν το εξόνιο γονιδίου BRD4 στο 19q13.1 με το exon γονιδίου NUT στο 15q14 για να σχηματίσουν το γονίδιο σύντηξης BRD4-NUT.

Τα κύτταρα καρκινώματος έχουν μικρή πρόσφυση. Το μέγεθος του λεμφοκυττάρου είναι περίπου 2-3 φορές μεγαλύτερο, ο πυρήνας είναι σχετικά υψηλός και το μέγεθος του πυρήνα είναι σχετικά ομοιόμορφο, αλλά ο καρυότυπος είναι ακανόνιστος και η άτυπη είναι προφανής. Η χρωματίνη είναι λεπτή ή κοκκώδης, φυσαλιδώδης, με προφανείς πυρήνες και κοινά μιτωτικά ή αποπτωτικά σώματα. Τα κύτταρα καρκινώματος συχνά διαφοροποιούνται σε πλακώδες επιθήλιο σε διαφορετικούς βαθμούς.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU