FOUSKA.EU

Close

Θρήνος για τον Τζον Βεντιμίλια - "Έφυγε" από την ζωή η κόρη του


Θρήνος για τον Τζον Βεντιμίλια - "Έφυγε" από την ζωή η κόρη του

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πένθος στο σπίτι του ηθοποιού, Τζον Βεντιμίλια από τη δημοφιλή σειρά «The Sopranos», καθώς η κόρη του, Οντέλ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Η αιτία του θανάτου της, σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τη μητέρα της Οντέλ, Μπελίντα Κέιπ και την αδελφή της Λουσίντα Βεντιμίλια.

Διαβάστε επίσης: «Καλό ταξίδι ψυχάρα μου» - Θρήνος για παρουσιάστρια του ALPHA

Η ανάρτηση του Τζον Βεντιμίλια στο twitter

«Με θλίψη πρέπει να δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση της κηδείας της αγαπημένης μας Οντέλ. Η αδελφή της Λουσίντα και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι από τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που έχουμε λάβει και από τις αναμνήσεις σας για το πόσο αγαπητή ήταν η Οντέλ σε τόσους πολλούς. Αγαπήθηκε πολύ και αφήνει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μας», επισημαίνεται στην ανάρτηση της μητέρας της στο Twitter.

Η αδελφή της 25χρονης εξομολογήθηκε για τον θάνατό της: «Τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να εκφράσουν τη θλίψη που όλοι νιώθουμε. Αγαπούσα πολύ τη μικρή μου αδελφή και θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου αναζητώντας την σε όλα. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της τραγικής στιγμής. Ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο πόσα πολλά σήμαινε για τόσους πολλούς ανθρώπους».

Η οικογένεια του Τζον Βεντιμίλια «άνοιξε» σελίδα στο GoFundMe με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μελλοντική εκπαίδευση της μικρής κόρης της, Σιλόχ.

Λίγα λόγια για τον Τζόν Βεντιμίλια

Ο Ventimiglia έχει συμμετάσχει σε ταινίες μεγάλου μήκους όπως Cop Land, Jesus' Son, The Iceman, The Funeral, The Wannabe και Mickey Blue Eyes και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Law & Order και το NYPD Blue. Έκανε επίσης ένα σύντομο καμέο στην τηλεοπτική ταινία Gotti.

Τον Αύγουστο του 2007, η Ventimiglia και το κουαρτέτο David Amram παρουσίασαν ένα μουσικό και προφορικό φόρο τιμής στον κοινωνιολόγο C. Wright Mills και τον κτυπημένο συγγραφέα Jack Kerouac. Συνέχισαν με μια παράσταση Kerouac στη Δανία το φθινόπωρο του 2007. Η Ventimiglia πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Rosencrantz και Guildenstern are Undead (2008), παίζοντας το ρόλο του Theo Horace. Το 2008 έπαιξε έναν μικρό ρόλο ως αστυνομικός στο Notorious. Το 2011, εμφανίστηκε ως "Weinstein" στην ταινία Flypaper.

Το 2011, πρωταγωνίστησε σε μια μικρή indie ταινία, PONIES. Το 2012, πρωταγωνίστησε στη σύντομη σειρά του CBS Made in Jersey. Το 2012, πρωταγωνίστησε ως Humberto Delgado, στην πορτογαλική ταινία Operation Autumn, μια ταινία για τη βάναυση δολοφονία του στρατηγού Humberto Delgado στην Ισπανία από τους Πορτογάλους φασίστες.

Το 2016, έπαιξε τον Χάρι Μάγκαρακ στο επεισόδιο του Elementary, με τίτλο "Murder Ex Machina", που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 21 Ιανουαρίου 2016. Έκανε επίσης αφήγηση για την τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ Nat Geo Inside the American Mob.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU