FOUSKA.EU

Close

Survivor All Star: Ανατροπή! Αλλάζει η μέρα αποχώρησης


Survivor All Star: Ανατροπή! Αλλάζει η μέρα αποχώρησης

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Επίσημη είναι η ανακοίνωση που ήρθε από τον ΣΚΑΪ για τον Φεβρουάριο. Από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα έχουμε επεισόδιο Survivor All Star. Μάλιστα, το πιθανότερο σενάριο είναι πλέον να βλέπουμε την αποχώρηση το βράδυ της Πέμπτης και όχι αυτό της Τετάρτης. Διότι, θα βρει χρόνο και η παραγωγή να κάνει με μεγαλύτερη άνεση τα γυρίσματα.

Με άλλα λόγια, να μην πρέπει με το που κλείνει η ψηφοφορία, να πρέπει να γίνει άμεσα γύρισμα στον Άγιο Δομίνικο. Είναι κάτι που είδαμε και πέρυσι. Επιπρόσθετα, σενάριο υπάρχει και για έκτη μέρα προβολής. Όταν θα τελειώσει το Voice.

Πιθανότατα, αυτό δεν είναι επίσημα, το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί, με αγώνα ασυλίας την Κυριακή, την Δευτέρα και την Τρίτη, αγώνα επάθλου επικοινωνίας την Τετάρτη και αγώνα επάθλου φαγητού την Πέμπτη.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.gkourou.com      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU