FOUSKA.EU

Close

Σασμός: Η Αργυρώ «πεθαίνει» από... - Το τέλος της σειράς


Σασμός: Η Αργυρώ «πεθαίνει» από... - Το τέλος της σειράς

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

... την αγωνία της σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24! Τη στιγμή που το πιο αγαπημένο ζευγάρι του τηλεοπτικού κοινού στον Σασμό αποφάσισε να είναι ξανά μαζί, ο Παύλος απάγει τον Αστέρη για να τον χωρίσει από την ανιψιά του. Ο Σταύρος από την άλλη πλευρά, για να προστατεύσει τον γιο του από τη βεντέτα που είναι σε εξέλιξη, παίρνει τον μικρό Πετρή και φεύγουν μακριά.

Στην Ανω Ποριά φαίνεται πως δεν θα ησυχάσουν ποτέ. Ο Παύλος είναι έτοιμος να ξεπλύνει την τιμή της οικογένειας κάνοντας κακό στους Σταματάκηδες, παρά τις πιέσεις της Μαρίνας και της Αργυρώς να τους αφήσει όλους στην ησυχία τους. Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, αποφασίζει να απάγει τον Αστέρη, πιστεύοντας έτσι πως θα τον απομακρύνει για τα καλά από την ανιψιά του. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Οταν ο Αστέρης εξαφανιστεί από τη γη της Ανω Ποριάς...

...κανείς δεν θα σκεφτεί κάτι αρνητικό. Aλλωστε δεν θα είναι και η πρώτη φορά που φεύγει μακριά για να διεκπεραιώσει επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Οταν όμως η ώρα θα περνάει και εκείνος δεν θα απαντάει σε καμία κλήση της οικογένειάς του και της Αργυρώς, όλους θ’ αρχίσουν να τους ζώνουν τα φίδια. «Μαθιό, ψάχνω τον αδελφό σου από το πρωί. Σου είπε πού θα πήγαινε; Μήπως είναι με τη Βρουλάκαινα και μου το κρύβεις πάλι;», θα τον ρωτήσει η μητέρα τους και όταν εκείνος της απαντήσει πως προσπάθησε και ο ίδιος να τον καλέσει στο κινητό αλλά δεν του απάντησε, αμέσως θα σκεφτεί τα χειρότερα. «Ο Θεός να τον φυλάει από την οικογένεια αυτή, που από τη στιγμή που μπήκαν στη ζωή μας μάς τη διέλυσαν. Είδαν τον Βασίλη μου στο χώμα, τι άλλο θέλουν πια;». Ο Μαθιός θα προσπαθήσει πάλι να τον καλέσει αλλά η κλήση του θα προωθείται.

Σασμός: Η Αργυρώ «πεθαίνει» από... - Το τέλος της σειράς

«Θα τους κάψω ζωντανούς όλους αν μου έχουν πειράξει το κοπέλι μου», απειλεί και ο Μαθιός τής συνιστά απλά να ηρεμήσει. Περίεργες σκέψεις κάνει και η Αργυρώ αφού μετά τη νύχτα πάθους που έζησαν με τον Αστέρη, εκείνος είναι εξαφανισμένος, πράγμα που δεν συνήθιζε στο παρελθόν. Μιλά στη μητέρα της και εκείνη προσπαθεί να την καθησυχάσει. «Οχι μαμά, το ξέρω, κάτι πρέπει να του έχει συμβεί. Το νιώθω», της εξηγεί και η σκέψη τους ταξιδεύει στον Παύλο, του οποίου τη φωνή έχουν ν’ ακούσουν τουλάχιστον για ένα εικοσιτετράωρο. Λίγο αργότερα ο Παύλος τηλεφωνεί στην ανιψιά του και της λέει με θράσος πως ο αγαπημένος της είναι στα χέρια του και μάλιστα πως δεν σκοπεύει να τον αφήσει εύκολα.

Η Μαρίνα είναι έξαλλη και δεν ξέρει τι να κάνει για να τον πείσει να αφήσει τον άτυχο Αστέρη. Αφού δει ότι ο λόγος της δεν θα περάσει, μιλάει στον Αντώνη. Ο αστυνόμος της Ανω Ποριάς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Παύλο και για πρώτη φορά εκείνος αρχίζει να σκέφτεται πιο σοβαρά την πράξη του. «Παύλο, προσπαθούμε τόσα χρόνια να σας χωρίσουμε από το μίσος που σας χωρίζει κι εσύ χωρίς αφορμή μπλέκεις τα πράγματα περισσότερο. Ασε τα παιδιά να ζήσουν αυτό που νιώθουν. Είναι μονόδρομος για εκείνα», θα του πει.

Ο Σταύρος παίρνει το παιδί της Αργυρώς μακριά...

Διαβάστε επίσης: Σασμός (26/1): Θλίψη - «Το ήξερα μαμά ότι θα το κάνεις»! Φεύγει οριστικά η Μαρίνα

Η απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο όμως δεν είναι το μόνο αγκάθι που απειλεί την ευτυχία της Αργυρώς. Οταν διαπιστώσει πως ο Σταύρος πήρε τον μικρό Πετρή για την προγραμματισμένη του βόλτα, αλλά δεν τον έχει επιστρέψει μέσα στην ώρα που του έχει ορίσει το δικαστήριο, αρχίζει να αγχώνεται. Η μητέρα της τής συνιστά να πάρει τη Στέλλα, όμως και η δικηγόρος της προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως το πιο πιθανό είναι να είναι στον δρόμο. Ομως η Αργυρώ νιώθει πως ο Σταύρος τής παίζει ένα ακόμα περίεργο παιχνίδι.

Ο Αντώνης δίνει εντολή να βγουν περιπολικά στον δρόμο να τους ψάξουν, ενώ το ίδιο κάνει και η Αργυρώ με τη μητέρα της. Πηγαίνουν στα πιο γνωστά σημεία του χωριού, εκείνα που ο Σταύρος επισκεπτόταν με τον μικρό, αλλά δεν βρίσκουν ίχνος τους. Στο μεταξύ ο Παύλος αποφασίζει να αφήσει ελεύθερο τον Αστέρη αλλά εκείνος περνώντας αρχικά από το σπίτι του μαθαίνει για τη νέα περιπέτεια της Αργυρώς και αποφασίζει να πάει κοντά της, παρά την έκδηλη αντίδραση της Καλλιόπης. Η αγκαλιά του και τα λόγια που της λέει λειτουργούν σαν βάλσαμο, ωστόσο τα ίχνη του Σταύρου και του μικρού Πετρή είναι χαμένα.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκάλυψε το τέλος του Σασμού σε μια πρόταση 7 λέξεων

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Παρασκευής (20/1) βρέθηκε, μέσω Skype, ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά και έδωσε μερικά spoiler που θα δούμε στους δέκτες μας πολύ σύντομα.

«Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε είναι να βλέπουμε ότι υπάρχει μία απόσταση που ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο τέλος-τέλος αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί και περιμένω κι εγώ να δω πώς. Γιατί κι εμείς είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά αλλά όχι αρκετά» δηλώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Θα μάθει σύντομα ο Αστέρης πως το παιδί της Αργυρώς είναι και δικό του;

Ο μικρός Πετρής

«Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε άλλο. Είναι μία πληροφορία που τη γνωρίζει πολύς κόσμος στο χωριό και δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά του Αστέρη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα, που και μπορεί να γνωρίζουν και μπορεί να επωφεληθούν από μία τέτοιου είδους αποκάλυψη» απαντά ο ηθοποιός.

«Ο Σταύρος είναι φουντωμένος αυτή τη στιγμή και δεν βλέπει καθαρά. Έχει ένα πολύ έντονο αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί τώρα και δεν κρίνει σωστά» προσθέτει στη συνέχεια ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ποια θα είναι η αντίδραση της Αργυρώς, αμέσως μετά την εpωτική σκηνή με τον Αστέρη; «Η Αργυρώ θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει το συναίσθημα και τη λογική της να της μιλήσει. Ο Αστέρης έχει ένα μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του αδελφού της αλλά έχει αποδειχθεί το πώς συνέβη αυτό πέρσι. Σιγά-σιγά πείθεται και η ίδια» αποκαλύπτει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ωστόσο, σημειώνει: «Αν υπάρξουν άλλα εμπόδια, θα είναι άλλου τύπου από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα».

Όσον αφορά την Καλλιόπη, ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» τονίζει: «Η Καλλιόπη δύσκολα θα το αποδεχθεί, γιατί είναι αυτή που έχουμε δει ότι είναι. Από την άλλη, τα παιδιά της Καλλιόπης ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι δεν τρέχει τίποτα αν δεν θέλει κάτι η μάνα τους».

Τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης, σε ερώτηση για το εάν θα δούμε τον πολυπόθητο… σασμό να επιτυγχάνεται στο τέλος της σεζόν, αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω ακριβώς τι θα πει happy και πόσο… happy χρειάζεται κάποιος για να είναι ικανοποιημένος αλλά θα έχουμε σασμό στο τέλος της χρονιάς».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU