FOUSKA.EU

Close

«Βόμβα» στο διαζύγιο Σκορδά - Λιάγκα: Μαθεύτηκε ποιος πήρε την απόφαση - «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο...»


«Βόμβα» στο διαζύγιο Σκορδά - Λιάγκα: Μαθεύτηκε ποιος πήρε την απόφαση - «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο...»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Φαίη Σκορδά σε μια σπάνια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Ενώπιος Ενωπίω και το Νίκο Χατζηνικολάου είχε αποκαλύψει εμμέσως πλην σαφώς ποιος πήρε την απόφαση για το διαζύγιο. Τι είχε αναφέρει για τις δύσκολες στιγμές με τον Γιώργο Λιάγκα. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο μισθός του γνωστού παρουσιαστή.

«Βόμβα» στο διαζύγιο Σκορδά - Λιάγκα: Μαθεύτηκε ποιος πήρε την απόφαση

"Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι να είχα χωρίσει. Δε το θεώρησα ποτέ απλό… Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δε το ήθελα και δε το θεώρησα ποτέ απλό. Δε το έκανα και δεν πειράζει. Δε το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα. Μπορεί στις αρχές να ήταν τα πράγματα κάπως. Είμαστε διαφορετικοί, είμαστε διαφορετικοί σε κάποια σημεία. Ότι και να είναι όμως είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είναι οικογένεια" απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά αποκάλυψη διαζύγιο

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτήθηκε αν η τηλεοπτική τους συνύπαρξη έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους να χωρίσουν με εκείνη να απαντά: "Δε πιστεύω ότι η συνεργασία μας έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Είχαμε έναν κοινό στόχο, δε μας απομάκρυνε, μας έδενε.

Με τον Γιώργο γελούσα, περνούσα καλά. Και στις εκπομπές που κάναμε περνούσα καλά. Είναι όμως τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπουμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο, εκείνος έβλεπε το μαύρο. Αυτά δε μπορείς να τα συμβιβάσεις, αν υπήρχε θα το κάναμε…

Στην αρχή υπήρχε έντονος ηλεκτρισμός, στην πορεία αυτό φεύγει και το προσπαθήσαμε για τα παιδιά. Μιλάμε πάντα για τα παιδιά. Θα τον ενημερώσω για όλα, ότι κι αν γίνει. Κυρίως αν δε με ακούνε". Εκτός από τις αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά, δείτε εδώ τι είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για το χωρισμό.

«Τριών μηνών έγκυος η 35χρονη σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα» - Ταραχή μετά την Πρωτοχρονιά που πέρασαν αγκαλιά

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προχωρήσει στη ζωή του, μετά το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά, αν και ο ίδιος έχει φροντίσει να μη διαρρέουν πράγματα για τα προσωπικά του, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε... στο σκοτάδι.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχει γίνει ιδιαίτερη αναφορά για μια 35χρονη μελαχρινή, που αποτελεί την νέα του σύντροφο. Οι δυο τους είχαν απαθανατιστεί στην Πόλη για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, ενώ πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά, με το «Yes Magazine» να το πηγαίνει ένα επίπεδο πιο μακριά.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό αναφέρει πως η κοπέλα είναι τριών μηνών έγκυος, με τη Σκορδά επίσης να παρακολουθεί τα δρώμενα, καθώς έχει και δύο παιδιά με το δημοσιογράφο, ρίχνοντας σε άλλη περίπτωση κι ένα... χτύπημα κάτω από το τραπέζι. Κάτι τέτοιο, βέβαια, μένει απλά στις φήμες προς το παρόν, με τον Λιάγκα τουλάχιστον να περνά όμορφες στιγμές αρκετά χρόνια, μετά το διαζύγιο, βρίσκοντας έναν άνθρωπο που τον καλύπτει στα «θέλω» του και, μαζί, τις ισορροπίες με όσα τον συνδέουν με την παρουσιάστρια.

Yes Magazine έγκυος σύντροφος Λιάγκα

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU