FOUSKA.EU

Close

"Βόμβα" στη "Γη της Ελιάς" - Ζευγάρι και στη ζωή οι...


"Βόμβα" στη "Γη της Ελιάς" - Ζευγάρι και στη ζωή οι...

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μια πολύ όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει η Αφροδίτη Λιάντου, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά "Γη της Ελιάς", που σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης, όσο όμως και σε προσωπικό, μιας και είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Η καλλονή κόρη της Εβελίνας Παπούλια σύμφωνα με δημοσιεύματα μετά τον Γιώργο Μαλτέζο βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Τα δυο παιδιά όπως όλα δείχνουν είναι ζευγάρι και στην σειρά αλλά και στο έργο εδώ και μερικές εβδομάδες και μάλιστα πέρασαν μαζί τριήμερο της Πρωτομαγιάς πραγματοποιώντας μια κοντινή απόδραση στην Ύδρα, εκεί όπου βρέθηκε και η Εβελίνα Παπούλια.

Γνωστός και γοητευτικός ηθοποιός - Ο πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια και μπαμπάς της Αφροδίτης

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έκανε φέτος, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Από την πρώτη στιγμή, το νεαρό κορίτσι κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με την ομορφιά του όσο και με το ταλέντο του.

Η ομοιότητα της Αφροδίτης Λιάντου με την αγαπημένη της μητέρα είναι απίστευτη, ενώ οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες και μάλιστα η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν την φοβίζει η σύγκριση με τη μαμά της, ίσα ίσα τη θαυμάζει.

Δείτε στο youweekly.gr φωτογραφίες από τον μπαμπά της Αφροδίτης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU