FOUSKA.EU

Close

«Γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο...» - "Κόλαφος" ο πατέρας του Δασκαλάκη για την Ρούλα


«Γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο...» - "Κόλαφος" ο πατέρας του Δασκαλάκη για την Ρούλα

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 23/5 ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη στον ALPHA, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός ως προς την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει φυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, της οποίας βγήκαν νωρίτερα νέες φωτογραφίες από την νοσηλεία της.

Αιχμηρός στις νέες του δηλώσεις ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του, να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος. Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς τους. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση.

Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις (η Ρούλα) που έκανε, μάλιστα, τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα. Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Απειλές και εντάσεις στα μηνύματα της Ρούλας και του Μάνου

Η υπόθεση της Πάτρας συνεχίζει ακόμα και σήμερα να αποτελεί το κύριο ζήτημα της επικαιρότητας, εφόσον δεν έχουν βρεθεί οι ένοχοι για τις δολοφονίες των τριών νεκρών κοριτσιών.

Έτσι, ύστερα από τις αποκαλύψεις της γυναίκας που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου για την οποία μίλησε, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέοι διάλογοι της 33χρονης με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη για τον χωρισμό τους

Ρούλα: Και δεν ξαναμιλάμε για τίποτα. «Γεια, τι κάνεις» και τέλος. Ό,τι είναι αναγκαίο για το παιδί και το σπίτι. Τίποτα άλλο. Να κανονίζεις να πηγαίνεις όπου θες, κι εγώ το ίδιο. Ο καθένας μόνος του και όταν θα είμαστε μαζί, θα είναι και η Τζωρτζίνα.

Μάνος: Ρε, άλλη μία να το ξαναπείς αυτό, χωρίζουμε οριστικά. Άντε, να μην αρχίσω τίποτα. Όλη την ώρα τα ίδια. Δεν ταιριάζουμε, τέλος.

Στην προσπάθειά τους, όμως, να λύσουν τα διαδικαστικά, "άναψαν" τα αίματα.

Ρούλα: Πάω στο τμήμα μόλις τελειώσω, να είμαι καλυμμένη. Ό,τι θες μου λες. Πάω να σου μαζέψω και τα ρούχα.

Μάνος: Δεν θα πειράξεις ούτε μία μπλούζα γιατί θα γίνει της… Τυπικά μένουμε μαζί. Μέχρι να βρω κάτι άλλο. Αν δεν σου αρέσει, φύγε εσύ.

Ρούλα: Εγώ να φύγω από το παιδί μου; Δε θα ‘σαι καλά μου φαίνεται. Αλλάζω το συμφωνητικό το απόγευμα. Πάω στην Κούτρα και είναι όλα στο όνομά μου.

Μάνος: Κάνε ό,τι γουστάρεις.

Ρούλα: Οκ.

Μάνος: Πάρε και τη ΔΕΗ στο όνομά σου.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να συζητήσουν πολιτισμένα, κατέληξαν να ρίχνουν ευθύνες για το ποιος ήθελε να χωρίσουν και γιατί.

Μάνος: Να κάτσω να κάνω μαζί σου τι; Αυτό περίμενες να στο πω εγώ κοριτσάκι μου, να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση για να έχεις να κατηγορείς.

Ρούλα: Ναι, παιδί μου έχεις δίκιο. Χατίρια δεν χαλάω. Όχι ότι βγήκες εχθές και σου καλοάρεσε πάλι. Εγώ δεν έχω άλλη ανοχή πλέον.

Μάνος: Ναι, βέβαια. Τώρα τι χατίρι να χαλάσεις. Ναι, αυτό ήταν ότι βγήκα. Εγώ μια χαρά ήμουν, εσύ τα ξεκινάς όλα. Κάθε μέρα το ίδιο τροπάριο.

Παρά τις έντονες διαφωνίες, το ζευγάρι ενάμιση μήνα μετά παρέμεινε μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU