FOUSKA.EU

Close

Σοκ στη «Γη της Ελιάς»: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν του Χρήστου


Σοκ στη «Γη της Ελιάς»: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν του Χρήστου

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο ανιψιός του Λυκούργου έρχεται για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Το παρελθόν του Χρήστου θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στην γη της ελιάς, όπως και ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας του νεαρού πρωταγωνιστή.

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: "Να μείνει στον δρόμο και να τον δείχνουν με το δάχτυλο" - Εκτός ελέγχου η Αρετή

Ο Χρήστος έρχεται για να μείνει. Η Ισμήνη τον υποδέχεται με χαρά, καλωσορίζοντας τον ξάδελφό της στην όμορφη Μάνη. Εκείνος, είναι πανέτοιμος να συναντήσει παλιούς του γνώριμους, να εξερευνήσει τον τόπο που τόσο πολύ αγαπά.

Ο Λυκούργος τον αγκαλιάζει σφιχτά. Ο Χρήστος του ανακοινώνει πως θέλει να γίνει μόνιμος κάτοικος της Αρεόπολης, χτίζοντας τη ζωή του από την αρχή. Θα αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης, η οποία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Μάνη, με προορισμό την Ισπανία.

Όπως αναφέρει το youfly.com, το παρελθόν του Χρήστου θα έρθει στο φως και θα μας προβληματίσει αρκετά, στην γη της ελιάς. Ο ανιψιός του Λυκούργου έρχεται από τον Καναδά, αφήνοντας πίσω του έναν γάμο διαλυμένο και μία επιχείρηση που οδηγήθηκε στην καταστροφή.

Ένοχα μυστικά που τον βαραίνουν θα ξετυλιχθούν σταδιακά στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα διχαστούν για το εάν είναι ένας καλός χαρακτήρας ή όχι. Η μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Ο Χρήστος θα κοινωνικοποιηθεί, συναντώντας ακόμη και τον έρωτα της ζωής του.

Αιματοβαμμένο το τέλος στην «Γη της Ελιάς»: Δολοφονείται άγρια ο...

Τα τελευταία γεγονότα έρχονται να σηματοδοτήσουν δύο τραγικές εξελίξεις! Από τη μια ο Αλέξης, ο οποίος πλέον έχει χάσει κάθε έλεγχο και από την άλλη ο Δημήτρης, ο οποίος συνεχίζει να κινείται στην κόψη του ξυραφιού. Και για τους δύο το μέλλον είναι προδιαγραμμένο και... ζοφερό!

Το TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Γη της Ελιάς... Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU