FOUSKA.EU

Close

Θρίλερ στην Πάτρα – Η Πισπιρίγκου ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της


Θρίλερ στην Πάτρα – Η Πισπιρίγκου ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, καθώς- όπως αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος», ζήτησε (και) την υπεράσπιση του Αλέξη Κούγια.

  • Ο γνωστός δικηγόρος, ωστόσο, ζήτησε πρώτα να μελετήσει τη δικογραφία και έπειτα να δώσει την απάντησή του.

Σημειώνεται, πως σε ανύποπτο χρόνο και προ της αποκάλυψης για χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κ. Κούγιας είχε υποστηρίξει πως χωρίς στοιχεία, δεν μπορεί να τής ασκηθεί δίωξη.

Βέβαια, από τότε έχουν γίνει πολλά στην υπόθεση!

Εξάλλου, στο θέμα των χρεών της σπιτονοικοκυράς, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια όπου ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Διαρροή χρημάτων της 69χρονης σπιτονοικοκυράς των Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, Ευγενίας Κούτρα – Θεοδωροπούλου διαπιστώνεται από τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Είναι χαρακτηριστικό, πως λίγο πριν μπει το ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο η 69χρονη σπιτονοικοκυρά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE ΝΕWS στο MEGA, η Ευγενία Κούτρα έδωσε στο χέρι χρήματα στη Ρούλα και τον Μάνο για παν ενδεχόμενο.

«Την ώρα που ήρθε το ασθενοφόρο να την παραλάβει, η σπιτονοικοκυρά έδωσε στη Ρούλα ένα πόσο που είχε για έκτακτη ανάγκη στο πορτοφόλι της. Δεν ξέρω πόσα χρήματα ήταν, 500 – 1.000 ευρώ; Πάντως της τα έδωσε στο χέρι και της είπε “κράτα τα για παν ενδεχόμενο”», ανέφερε στενή φίλη της σπιτονοικοκυράς.

Η 69χρονη κατέληξε λίγες ημέρες μετά.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο που δαπανήθηκε το χρηματικό αυτό ποσό που τους έδωσε στο χέρι.

«Όταν έφτασε η ώρα της κηδείας, το γραφείο τελετών ρώτησε τον Μάνο και τη Ρούλα ποιος θα αναλάβει τα έξοδα. Εκείνοι αποκρίθηκαν πως δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το αναλάβουν».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα πει στην Αγγελική Νικολούλη πως έβαλε πωλητήριο στα έπιπλα της 69χρονης για να καλύψουν τότε τα έξοδα της κηδείας. Κάτι για το οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωνε άγνοια.

Χτες η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της έδωσε νέα εκδοχή τονίζοντας πως τα έξοδα της κηδείας καλύφθηκαν από την τελευταία σύνταξη της Κούτρα.

Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία ανάληψη σύνταξης δεν έγινε τις ημέρες πριν την κηδεία ώστε να καλυφθούν έτσι τα έξοδα αλλά ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2020.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU