FOUSKA.EU

Close

Πάτρα: Το ένοχο μυστικό της Ρούλα και του Μάνου αποκαλύπτεται - «Είναι κακουργηματική απάτη»


Πάτρα: Το ένοχο μυστικό της Ρούλα και του Μάνου αποκαλύπτεται - «Είναι κακουργηματική απάτη»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο του ατύχημα ο δικηγόρος της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στον αέρα του «Live News», τονίζοντας ότι το ζεύγος Δασκαλάκη είχε σταματήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς ρεύματος από το 2017.

Ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς βάζει στο στόχαστρο τον Μάνο και την Ρούλα

«Υπάρχει μία ομολογία του είναι αυταπόδεικτη, του Μάνου Δασκαλάκη. Παραδέχτηκε ότι η μηχανή έχει αγοραστεί με χρήματα της Ευγενίας Κούτρα, οπότε υπάρχουν δύο ευθύνες: η κακουργηματική απάτη που ξεπερνά τις 30.000 ευρώ ή η υπεξαίρεση, που και αυτή πάλι είναι κακουργηματική», είπε στο MEGA και τόνισε πως θα κινηθεί εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη.

«Μεταξύ τους έχει διαρρηχθεί η σχέση τους και τα μηνύματα αποδεικνύουν ότι τα χρήματα που έχουν ξοδέψει για τον πολυτελή βίο τους ήταν από τα χρήματα της Ευγενίας Κούτρα».

Μάλιστα ο γνωστός δικηγόρος προσπαθήσει να μιλήσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία όμως αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα όσα έχει θέσει επί τάπητος το εξώδικο, δηλαδή για τα χρέη, τα κλειδιά του ακινήτου και τα αντικείμενα του σπιτιού που εξαφανίστηκαν.

Επιπλέον ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε πως οι λογαριασμοί του ρεύματος ήταν απλήρωτοι από το 2017 κι έπειτα, με την ΔΕΗ να αναγκάζεται να διακόψει το ρεύμα του ακινήτου το 2021.

«Υπάρχει κι άλλος διάλογος και μηνύματα με τα υπονοούμενα για τη σπιτονοικοκυρά. Ποιος χρησιμοποιούσε το σπίτι, ποιος πούλησε τα αντικείμενα και πως γινόταν αυτός ο πολυτελής βίος, όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε διαλόγους», αποκάλυψε ο κ. Θεοδωρόπουλος, αναφέροντας πως έρχονται στο φως και άλλα αποκαλυπτικά μηνύματα που αντάλλασσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Αυτό είναι το μυστικό που ξεκλειδώνει τις ευθύνες, είναι το ένοχο μυστικό που είχαν μεταξύ τους για την σπιτονοικοκυρά».

Η φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στα μηνύματα του Μάνου και της Ρούλας

Συγκλονίζει η είδηση πως η Ρούλα φαίνεται να είχε προσεγγίσει χρόνιο χρήστη ουσιών για να πάρει πληροφορίες για την κεταμίνη, την ώρα που στο T-Live την Τρίτη 17/5 ήρθε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντούσε, περιστασιακά, τον άνδρα που είχε μπει στη ζωή της και ο Μάνος της το στέλνει φωτογραφία και της ζητά να μην του ξαναστείλει μήνυμα.

Ρούλα: Τι είναι αυτό;

Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.

Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες που ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.

Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.

Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Η φωτογραφία από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς στα μηνύματα του Μάνου και της Ρούλας

Μάνος: Έτσι μην ξαναπείς κάτι άλλο γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.

Ρούλα Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.

Μάνος: Ναι οκ.

Λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας, στις 21 Μαρτίου του 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης φεύγει από το σπίτι καθώς μαθαίνει για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Να τον πονέσει όπως την πόνεσε και ο Μάνος στο παρελθόν.

«Βάλε ιώδιο… θα σου περάσει όπως έλεγες και για μένα» απαντά, γεμάτη θυμό, η Ρούλα στο Μάνο.

Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.

Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.

Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι.

Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.

Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU