FOUSKA.EU

Close

Θρίλερ στην Πάτρα – Η κατάθεση που “τελειώνει” την Πισπιρίγκου. “Είχε νεκρή την Μαλένα στα χέρια της επι δέκα λεπτά”


Θρίλερ στην Πάτρα – Η κατάθεση που “τελειώνει” την Πισπιρίγκου. “Είχε νεκρή την Μαλένα στα χέρια της επι δέκα λεπτά”

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Γιατρός που κατέθεσε τις τελευταίες ώρες, φαίνεται να «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γιατρό του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε ανάνηψη στη Μαλένα, το κοριτσάκι που έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2019 και προσπάθησε αργότερα να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

  • Για τον θάνατο της Μαλένας, κατέθεσε πως όταν τον κάλεσαν να κατευθυνθεί από το «Αγλαΐα Κυριακού», όπου βρισκόταν, στο νοσοκομείο «Ελπίδα», για τη μικρή Μαλένα, χρειάστηκε να διανύσει το χρονικό διάστημα των 10 λεπτών για να φτάσει.

Όταν έφτασε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά. Αυτό που εκτιμά λοιπόν είναι πως η 33χρονη μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10λεπτά. Το παιδάκι ήταν 10 λεπτά νεκρό δίπλα της και η ίδια δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν.

Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, το οποίο – όπως αναφέρει – είναι δείγμα της μεγάλης καθυστέρησης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Πληροφορίες απο MEGA

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU