FOUSKA.EU

Close

Έφτασαν μια ανάσα απο την κορυφή – Πρωτιές για τ΄αδέρφια Μπαλτζάκη


Έφτασαν μια ανάσα απο την κορυφή – Πρωτιές για τ΄αδέρφια Μπαλτζάκη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Είναι παιδιά απο την Κρήτη. Αριστούχοι του δεύτερου και τρίτου κύματος του κορονοϊού! Μέσα σε αυτές τις συνθήκες κατάφεραν να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να «πιάσουν ταβάνι» στις πανελλαδικές εξετάσεις!

  • Με πολύ κόπο, φυσικά, διάβασμα και πρόγραμμα, στερήσεις, κυρίως εξόδων, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών, τώρα ετοιμάζονται να απολαύσουν το καλοκαίρι τους και ανάμεσα στις βουτιές θα συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Τα αδέλφια Μιχάλης και Μαρία Μπαλτζάκη, από το Λύκειο Επισκοπής Ηρακλείου, σάρωσαν στις πανελλήνιες εξετάσεις! Ο Μιχάλης βάζει πλώρη για το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Ηράκλειο. «Προσπαθήσαμε αρκετά όλη την χρονιά, είχαμε και λίγη τύχη και στο τέλος όλα πήγαν πολύ καλά», αναφέρει. Από μικρός του άρεσε να ασχολείται με την Πληροφορική και μέσα από το σχολείο έπαιρνε μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς.

Η Μαρία θέλει να δώσει ακόμα αθλήματα και σκέφτεται να γίνει αστυνομικός. Δεν έχει αποκλείσει, όμως, το ενδεχόμενο της Νομικής. «Ήταν μια δύσκολη και αρκετά πιεστική η φετινή χρονιά. Μας επηρέασε η πανδημία, είμασταν στο σπίτι μας, η ψυχολογία μας επηρεάστηκε από αυτό», αναφέρει.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU