FOUSKA.EU

Close

Γιώργος Κόρομι: «Καρφώνει» την παραγωγή του Survivor - Στημένο το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο


Οι πρώην παίκτες αποκαλύπτουν όσα δεν έδειχναν οι κάμερες

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το Survivor μπορεί να τελείωσε οι αποκαλύψεις όμως για το τι γινόταν πίσω από τις κάμερες καλά κρατούν. Ο που τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε χθες την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Love It και αμέσως μετά έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό που ετοίμασαν στον Άγιο Δομίνικο ύστερα από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι, «καρφώνοντας» την παραγωγή…

«Η αλήθεια είναι ότι το θεατρικό ήταν κάτι που το συζήτησαν από την παραγωγή. Εμείς δεν θα το κάναμε ποτέ. Το είχα συζητήσει μαζί τους και λέω “Παιδιά δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο”. Ελπίζω να γελάσαμε, ήταν κάτι αστείο, δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση, όπως σε όλα τα θεατρικά. Ήταν σάτιρα. Εννοείται ότι θα κρατήσω το look του Survivor. Θα δω πως θα πάει…

Έκανα και εγώ παρέα με τον Σάκη Κατσούλη και με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Περάσαμε μοναδικές στιγμές και γελάσαμε πολύ. Δεν το είδατε δυστυχώς αυτό. Το μοντάζ τα έχει κρύψει και έχει κρύψει και πολλές δυνατές συγκινητικές στιγμές, γέλια… Εμείς τα έχουμε ζήσει οπότε τα γνωρίζουμε. Είμαι καλά με όλους» αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κόρομι.

Γιώργος Κόρομι: "Καρφώνει" την παραγωγή του Survivor!
Επιβεβαίωση από Ασημακόπουλο
Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος που ήταν καλεσμένος στο Πρωινό επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Κόρο, τονίζοντας πως και η σκηνή με τον γuμvισμό στην παραλία ήταν στημένη από την παραγωγή.

«Ειδικά αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής και εγώ ζήτησα συγγνώμη γιατί οκ εντάξει κάποια πράγματα δεν φαίνονται. Όταν παίχτηκε ίσως με έκραζαν στην Ελλάδα και δεν το ήξερα. Δεν μπορούσα να δώσω την παραγωγή. Είδα τον Κόρο γι’ αυτό το λέω. Αυτό έγινε και με τον γuμvισμό. Εμείς θέλαμε να δώσουμε το μήνυμα να μη ντρέπεσαι για το σώμα σου. Λογικό η παραγωγή ήθελε να κάνει νούμερα. Για τον Τριαντάφυλλο έχω μερίδιο ευθύνης και γι’ αυτό ζήτησα συγγνώμη».

Ειδήσεις σήμερα :





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU