FOUSKA.EU

Close

Βάσια Τριφύλλη: Βαρέθηκα να είμαι μια πλούσια με σπίτια που δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ


«Από 2.500 ευρώ που έπαιρνα σύνταξη, τώρα παίρνω 1.100 ευρώ. Δημιουργείς έναν τρόπο ζωής ανάλογα με αυτά που εισπράττεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακρίνει μίλησε η Βάσια Τριφύλλη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς αν και πλούσια δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τον ΕΝΦΙΑ. «Από 2.500 ευρώ που έπαιρνα σύνταξη, τώρα παίρνω 1.100 ευρώ. Κάποιος θα πει δεν ντρέπεσαι; Τόσα πολλά παίρνεις; Και θα έχει και δίκιο. Δημιουργείς έναν τρόπο ζωής ανάλογα με αυτά που εισπράττεις. Βαρέθηκα να είμαι μία πλούσια με σπίτια που δεν έχω τρόπο να πληρώσω των ΕΝΦΙΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της μίλησε για τον πατέρα της λέγοντας πως ήθελε να την δει παντρεμένη με έναν γκέι: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να πάρω μεγαλύτερο άντρα από εμένα. Ο μπαμπάς ονειρευόταν να παντρευτώ έναν γκέι άνθρωπο. Δεν ήθελε να εικόνα στο μυαλό του του παιδιού του σε ένα κρεβάτι ξαπλωμένο με έναν άντρα, ο οποίος τι κάνει εκεί τώρα… Ήμουν μοναχοκόρη μωρέ. Έκανε 4 γιους και ήμουν η τελευταία του σeξουαλική προσπάθεια».

Τέλος αποκάλυψε πως στη ζωή της έχει ερωτευτεί τρεις φορές...

Βάσια Τριφύλλη: Από 2.500 ευρώ που έπαιρνα σύνταξη, τώρα παίρνω 1.100

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU