FOUSKA.EU

Close

The Mummy (2017) - IMDb


Ακολουθεί σύντομη κριτική για το: The Mummy (2017) - IMDb

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Κρίμα κρίμα και πάλι κρίμα. Τρελαίνομαι για αιγυπτιακή φάση, πυραμίδες, κατάρες και τέτοια. Έτσι, βλέποντας το πρώτο 15λεπτο του έργου, λέω εδώ είμαστε! Έλα μου όμως πώς από κει και πέρα το πήρε ο διάολος...

Παντελώς ασυνάρτητο, με μηδενική έλλειψη πραγματικής απειλής από τα "μουμιάκια" και χωρίς καμία σοβαρή εξέλιξη, μιας και όλο το σενάριο είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και ξανά (μη σποϊλάρω, λες και θα το δει κανείς...).

Είναι κρίμα για την αρχή και την πραγματικά καλή σκηνή με το αεροπλάνο, αλλά τίποτα μα τίποτα δεν πήγε καλά στο συγκεκριμένο project. Κι είναι περίεργο αυτό, γιατί ο Θωμάς ο Κρούζης συνήθως είναι προσεκτικός στο τι παίζει και πώς (αν και εδώ βγαίνει κάπως υποτονικός και ξενερωμένος).

Με λίγα λόγια, ξεχάστε το και δείτε χίλιες φορές Μπρένταν Φρέιζερ και Μούμια 1999. Κλάσεις ανώτερο (Ίμχοτεπ ftw)

ΒΑΘΜΟΣ: 5/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΕΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: ΣινεΡουφήχτρα      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU