FOUSKA.EU

Close

Ανδρέας Γεωργίου - Αποκάλυψη! Πάσχει και ο αδερφός του από Aids!


Ανδρέας Γεωργίου - Αποκάλυψη! Πάσχει και ο αδερφός του από Aids!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Συγκλόνισε πραγματικά το πανελλήνιο ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος μίλησε σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του για το AIDS που χτύπησε την οικογένεια του και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πέθανε η μαμά του!

Ο ίδιος, βρέθηκε χτες καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» και έκανε μια κατάθεση ψυχής, που προσωπικά είχα πολλά χρόνια να δω στην τηλεόραση! Διαβάστε παρακάτω...


«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», αποκάλυψε και συνέχισε:

«Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαι 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου», είπε και αποκάλυψε γιατί οι σχέσεις με τον μπαμπά του είχαν φτάσει στα άκρα:

«Θύμωσα με τον πατέρας μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα», είπε στην εκπομπή του Alpha.


Δείτε στο παρακάτω link όλο το θέμα:

Ανδρέας Γεωργίου: Η συνέντευξη - κατάθεση ψυχής που συγκλόνισε! «Έχασα τη μαμά μου από Aids, το ήξερα από 12 χρονών ότι θα μείνω ορφανός»!

Η πρώτη επαφή του Ανδρέα με το ελληνικό κοινό και η ιστορία ζωής που πρώτος ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αναδείξει


Αν και ο Ανδρέας έχει μείνει στην συνείδηση του ελληνικού κοινού ως ο σκηνοθέτης του Μπρούσκο και του Τατουάζ, η αλήθεια είναι ότι μας είχε συστηθεί ως συμμετέχοντας στο talent show του Alpha Dream Show, με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κάτι που φυσικά λίγοι θυμούνται αλλά εγώ ως Vanda... ανέσυρα!


Ο Ανδρέας, είχε αποκαλύψει σε ένα live την ιστορίας ζωής του και λίγο αργότερα είχε δώσει συνέντευξη στο Κυπριακό έντυπο όπου ανέφερε σχετικά με τον πατέρα και την μητέρα του! Στην συνέντευξη αυτή λοιπόν, αποκάλυψε ότι το παιδί που γέννησε η μητέρα του όσο ζούσε, νοσεί και εκείνο από AIDS. Ο Ανδρέας έχει άλλα δύο αδέλφια και ουσιαστικά αυτός και η γιαγιά του φροντίζουν την οικογένεια.


Σχετικά με τον πατέρα του , ο οποίος επίσης είναι φορέας του AIDS ο Ανδρέας αποκάλυψε ότι πρώην φιλενάδα του τον έκλεισε στη φυλακή επειδή της μετέδωσε την ασθένεια.

undefined

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο


Εκεί, έμεινε δεκαπέντε μήνες και χρειάστηκε να την παρακαλέσει ο Ανδρέας να αποσύρει τις κατηγορίες, προκειμένου να βγει ο πατέρας του έξω και να γυρίσει σπίτι, που τον ζητούσε ο μικρός γιος.

Η όλη ιστορία είχε συγκλονίσει την Κύπρο και για ένα διάστημα, η οικογένεια ήταν στην απομόνωση. Μάλιστα, ο μικρότερος αδερφός του αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο, όπου κανείς δεν τον ήθελε. Εκεί, και πάλι βρέθηκε ο Ανδρέας όπου έπιασε τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που ήταν γιατρός και τον έπεισε να βοηθήσει τον μικρό ώστε να ξεπεράσει το bullying.


Η σχέση με τα αδέρφια του και η στήριξη από τον Ανδρέα μετά την απώλεια του πατέρα τους


Η μεγαλύτερη αδελφή του είναι παντρεμένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια, έχει μια κορούλα, την οποία έχει βαφτίσει ο Ανδρέας: «Με το γαμπρό μου είμαι ήσυχος. Είναι αυτοδημιούργητος και λατρεύει την αδελφή μου» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.


Όσο για τα δύο αδέλφια του, 31 και 23 ετών αντίστοιχα, εργάζονται μαζί του, ως κινηματογραφιστές. Για τον μικρότερο αδερφό του μάλιστα, που είναι φορέας του AIDS, ο Ανδρέας Γεωργίου είχε αποκαλύψει:


«Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Είναι πολύ δυνατός και υγιής. Ζει μια φυσιολογικότατη ζωή. Είμαστε πολύ κοντά. Δουλεύουμε μαζί. Είμαστε πολύ δεμένοι. Ο αδελφός μου ζει, ονειρεύεται , έχει στόχους , καταφέρνει πράγματα , γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Είναι παράδειγμα για ανθρώπους που περνούν αυτό το πρόβλημα και θεωρούν ότι δεν μπορούν να ερωτευτούν, ότι είναι μάταιο να κάνουν σχέδια. Σήμερα το να είσαι οροθετικός δεν είναι τόσο σοβαρό, όσο το να έχεις μια άλλη απλή όμως και μεγάλες σχέσεις στη ζωή σου».


Αξιοσημείωτο είναι ότι ο πατέρας του Ανδρέα Γεωργίου έφυγε από την ζωή το 2013 αλλά όχι από AIDS, μιας όπως τόνισε ο σκηνοθέτης είχε και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.


Το Υοuweekly.gr και το Vanda's blog κατάφερε και βρήκε σπάνιες φωτογραφίες με όλα τα αδέρφια του Ανδρέα:

undefined

undefined

undefined

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU