FOUSKA.EU

Close

John Wick: Chapter 2 (2017) - IMDb


Ακολουθεί σύντομη κριτική για το: John Wick: Chapter 2 (2017) - IMDb

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Και το έπος συνεχίζεται. Είχα εντυπωσιάστει με το πρώτο. Έχω εκστασιαστεί με το δεύτερο και περιμένω με ανυπομονησία το τρίτο.

Σενάριο; Fuck that. Απλά αμολάμε Κηάνου και καθαρίζει ένα μικρό χωριό κομπάρσων. Το θέμα είναι όμως ότι το καθαρίζει μες στην ποζεριά, γυρισμένο σε όμορφα γυαλιστερά νυχτερινά πλάνα και με τη μουσική να βαράει καθόλη την διάρκεια του έργου.

Εξελίσσει σε σχέση με το πρώτο και την όλη μυθολογία περί υπόκοσμου κτλ κτλ, μας μπάζει και τον Μορφέα στο παιχνίδι (α ρε Τρίνιτι λείπεις) και γενικά έχει πάρει την ήδη επιτυχημένη συνταγή του πρώτου και την έχει απογειώσει.

Σίγουρα το Νο1 των γεροντο-beat-shoot-em-up φιλμς που έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια (να ναι καλά ο Λίαμ Νίσον και το Taken)...

ΒΑΘΜΟΣ: 8.5/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΕΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: ΣινεΡουφήχτρα      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU