FOUSKA.EU

Close

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ η κυρία – 50χρονη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ήθελε 21χρονο ΑΛΛΟΔΑΠΟ… Δείτε τι έπαθε!



Η 50χρονη γυναίκα, αποφάσισε ότι ήθελε να…
Η ίδια τον γνώρισε σε ένα μαγαζί ενώ εργαζόταν. Εκείνη είχε πάει μαζί με την αδερφή της στην οποία το ίδιο βράδυ εξομολογήθηκε ότι τον θέλει στο… δωμάτιο τη…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Διαβάστε περισσότερα... Η 50χρονη γυναίκα, αποφάσισε ότι ήθελε να…
Η ίδια τον γνώρισε σε ένα μαγαζί ενώ εργαζόταν. Εκείνη είχε πάει μαζί με την αδερφή της στην οποία το ίδιο βράδυ εξομολογήθηκε ότι τον θέλει στο… δωμάτιο τη...
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ...

Η 50χρονη γυναίκα, αποφάσισε ότι ήθελε να…

Η ίδια τον γνώρισε σε ένα μαγαζί ενώ εργαζόταν. Εκείνη είχε πάει μαζί με την αδερφή της στην οποία το ίδιο βράδυ εξομολογήθηκε ότι τον θέλει στο… δωμάτιο της!

Τα … πιτσουνάκια ήθελαν να μείνουν για πάντα μαζί και αποφάσισαν να παντρευτούν. Δυστυχώς όμως, όπως όλα τα καλά, η ιστορία τους δεν είχε happy end.

Ο νεαρός Αλβανός πήρε την απόφαση να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του για επαγγελματικούς λόγους και μαζί με αυτό πήρε και τα λεφτά που είχε η 50χρονη στους τραπεζικούς της λογαριασμούς με νόμιμο τρόπο αφού ήταν συνδικαιούχος .

press-news.gr
Το διαβάσαμε εδώ


Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU