FOUSKA.EU

Close

Πέτρος Μαντούβαλος: «O Μητσοτάκης βασανίζεται για πάρτη μας και η γυναικοκτονία του τη χαλάει»

Τη φωτεινότητα του μυαλού του έδειξε για άλλη μια φορά ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος. Σήμερα το πρωί της Τετάρτης 3/4, ο κ. Μαντούβαλος (ο οποίος ήταν, διαγράφηκε και επέστρεψε στη ΝΔ πριν λίγα χρόνια) μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για την δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Διάβασε περισσότερα

Μηταράκης για Αγ. Ανάργυρους: «Αν αστυνομικός είχε πυροβολήσει θα έκραζε η αντιπολίτευση»

Περιοδεία στα πάνελ κάνουν από το πρωί τα φωτεινά φιλοκυβερνητικά μυαλά. Μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» για την γυναικοκτονία στους Άγιους Ανάργυρους, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός ΠροΠο Νότης Μηταράκης κάπως κατάφερε να γυρίσει τη συζήτηση στη χρήση όπλων από τους αστυνομικούς, η οποία έχει φάει άδικο hate από την αντιπολίτευση.

Διάβασε περισσότερα

Χρονικά Αστυνομικής Αχρηστίας: Πώς μια γυναίκα δολοφονήθηκε ακριβώς έξω από ένα ΑΤ

Μια δυστυχώς καθόλου απίστευτη υπόθεση αστυνομικής αχρηστίας εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (1/4) στους Άγιους Ανάργυρους, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ένας 39χρονος άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του πρακτικά έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όπου η άτυχη γυναίκα είχε πάει για να τον καταγγείλει και να ζητήσει βοήθεια από την ΕΛΑΣ.

Διάβασε περισσότερα

Συμπρωτεύουσα του Dune έγινε η Θεσσαλονίκη μετά από ντου αφρικάνικης σκόνης

Όχι ότι στην Αθήνα είναι καλά, αλλά στη Θεσσαλονίκη (και πιο συγκεκριμένα στα ανατολικά) είναι πολύ χειρότερα. Ένα μείγμα αφρικανικής σκόνης και υγρασία τόσο πηχτό που μπορεί να μπει σε μπουγάτσα έχει σκεπάσει την πόλη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις. Σε κάποια χρονική στιγμή, η ορατότητα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν ξεπερνούσε τα 200 μέτρα.

Διάβασε περισσότερα

ΔημοφιλήΝεότεραΠαλιότερα