FOUSKA.EU

Close

Σταυροφόρος των Ευρωεκλογών με το κόμμα ΝΙΚΗ ο Λυκούργος από το Disney Club

Εδώ που φτάσαμε, ούτε αυτό δε μας κάνει εντύπωση. Αν είστε μιας ηλικίας και πάνω (όχι ιδιαίτερα μεγάλης, αλλά όχι και ιδιαίτερα μικρής), θα θυμάστε την εκπομπή Disney Club που παρουσίαζαν ο Λυκούργος Μαρκούδης και η Καρολίνα Παναγοπούλου. Η εκπομπή του MEGA, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται το 1994 και συνεχίστηκε ως τα τέλη των 90s ήταν η μάλλον πιο hot εκπομπή για παιδιά.

Διάβασε περισσότερα

Επέστρεψε θριαμβευτικά στο Scorpios η ινφλουένσερ που δίδαξε το ΠΑΜ στην Ελλάδα

Δραματικές οι εξελίξεις στο μέτωπο του Scorpios Music Bar, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μία μόλις μέρα μετά την γνωστοποίηση ότι απολύθηκε η Μαρίνα Μπομπέσι aka Μαρίνα ΠΑΜ, μάθαμε ότι η παρεξήγηση λύθηκε και ότι η εισηγήτρια του ΠΑΜ στον δημόσιο λόγο επέστρεψε στο μαγαζί. Πρέπει να είναι η πιο γρήγορη ανάκληση απόλυσης στην ιστορία της ελληνικής εστίασης, αν όχι ολόκληρης της χώρας.

Διάβασε περισσότερα

Εντωμεταξύ, απολύθηκε από το Scorpios αυτή που έλεγε «Είναι για σένα ΠΑΜ»

Θερίζει η εργοδοτική αυθαιρεσία αγαπητές φίλες και φίλοι. Ποδαρικό στις απολύσεις φέρεται να έκανε το γνωστό καλλιθεώτικο μπιστρό Scorpios Music Bar, σύμφωνα με την πρώην εργαζόμενη και πρωταγωνίστρια του βίντεο π ...

Διάβασε περισσότερα

Εκτός από Σαντορίνη, στην Κίνα έχουν επίσης και fake Παρθενώνα, Σφίγγα και Κολοσσαίο

Μπορεί η περίπτωση της κινέζικης Σαντορίνης να τράβηξε την προσοχή, όμως οι Κινέζοι φίλοι μας έχουν δημιουργήσει μια σειρά από κόπιες διάσημων μνημείων. Αν θέλετε τη γνώμη μας, αυτό είναι αρκετά ακομπλεξάριστο εκ μέρους μιας χώρα που έχει ολόκληρο Σινικό Τείχος.

Διάβασε περισσότερα

ΔημοφιλήΝεότεραΠαλιότερα