FOUSKA.EU

Close

Σπαρτιάτισσα υποψήφια κόπηκε λακωνικά από τους Σπαρτιάτες γιατί είχε OnlyFans

Στον πολιτικό Καιάδα έστειλε μια πρώην υποψήφιά του ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος του τρίτου ακροδεξιοφασιστικού κόμματος που διαθέτει η νέα Βουλή στρατολόγησε την γνωστή από το GNTM, το X-Factor και τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια Δομινίκη Παπαδοπούλου, όμως η συνεργασία δεν πήγε πολύ καλά.

Διάβασε περισσότερα

Εκτός από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας για τη σημερινή αγωνιστική

Λίγες μόλις μέρες κράτησε το ευρωπαϊκό όνειρο, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μετά τις γνωστές δηλώσεις, ο Δημήτρης Παπανώτας εκπαραθυρώθηκε από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη. Όπως είπε το μεγάλο αφεντικό:

Διάβασε περισσότερα

Άγιοc Κασσελάκηc: «Όταν βαφτίστηκα σχηματίστηκε ένα σταυρός από το λάδι»

Το μικρό του προσωπικό θαύμα μοιράστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Το βράδυ της Δευτέρας 15/4, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον τοπ ορθόδοξο των ΗΠΑ και όπως αναφέρει το ...

Διάβασε περισσότερα

Σταυροφόρος των Ευρωεκλογών με το κόμμα ΝΙΚΗ ο Λυκούργος από το Disney Club

Εδώ που φτάσαμε, ούτε αυτό δε μας κάνει εντύπωση. Αν είστε μιας ηλικίας και πάνω (όχι ιδιαίτερα μεγάλης, αλλά όχι και ιδιαίτερα μικρής), θα θυμάστε την εκπομπή Disney Club που παρουσίαζαν ο Λυκούργος Μαρκούδης και η Καρολίνα Παναγοπούλου. Η εκπομπή του MEGA, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται το 1994 και συνεχίστηκε ως τα τέλη των 90s ήταν η μάλλον πιο hot εκπομπή για παιδιά.

Διάβασε περισσότερα

Επέστρεψε θριαμβευτικά στο Scorpios η ινφλουένσερ που δίδαξε το ΠΑΜ στην Ελλάδα

Δραματικές οι εξελίξεις στο μέτωπο του Scorpios Music Bar, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μία μόλις μέρα μετά την γνωστοποίηση ότι απολύθηκε η Μαρίνα Μπομπέσι aka Μαρίνα ΠΑΜ, μάθαμε ότι η παρεξήγηση λύθηκε και ότι η εισηγήτρια του ΠΑΜ στον δημόσιο λόγο επέστρεψε στο μαγαζί. Πρέπει να είναι η πιο γρήγορη ανάκληση απόλυσης στην ιστορία της ελληνικής εστίασης, αν όχι ολόκληρης της χώρας.

Διάβασε περισσότερα

Εντωμεταξύ, απολύθηκε από το Scorpios αυτή που έλεγε «Είναι για σένα ΠΑΜ»

Θερίζει η εργοδοτική αυθαιρεσία αγαπητές φίλες και φίλοι. Ποδαρικό στις απολύσεις φέρεται να έκανε το γνωστό καλλιθεώτικο μπιστρό Scorpios Music Bar, σύμφωνα με την πρώην εργαζόμενη και πρωταγωνίστρια του βίντεο π ...

Διάβασε περισσότερα

ΔημοφιλήΝεότεραΠαλιότερα