FOUSKA.EU

Close

Εβελίνα Νικόλιζα για Τριαντάφυλλο: «Δεν πειράζει αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσει κι έτσι η εκπομπή»


Εβελίνα Νικόλιζα για Τριαντάφυλλο: «Δεν πειράζει αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσει κι έτσι η εκπομπή»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Τριαντάφυλλος για τους Weekenders, στην μήνυση που έχει κάνει σε γνωστό τραγουδιστή, καθώς στην κουβέντα που έχει ξεσπάσει γύρω απ’ το Ηρώδειο.

Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου, που σχολίασε ότι δεν του αρέσει η εκπομπή Weekenders, η Εβελίνα Νικόλιζα εμφανίστηκε απτόητη. «Δεν πειράζει αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσει κι έτσι η εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια.

Η Εβελίνα Νικόλιζα για τη μήνυση που κατέθεσε

Εν συνεχεία μίλησε για την πρώτη τους συνάντηση: «Το περίμενα ότι η χημεία μας στην εκπομπή θα είναι καλή γιατί φαινόταν και από το δοκιμαστικό. Διαβάζω όλα τα σχόλια αλλά τα φιλτράρω, είναι λογικό να μην αρέσει σε όλους η εκπομπή. Αν έχω μια κακή μέρα και είμαι στραβωμένη, θα απαντήσω. Όταν είμαι καλά, δεν απαντάω».

Σχετικά με την μήνυση που έκανε σε γνωστό τραγουδιστή «που ξέρει να επιβιώνει», η Εβελίνα Νικόλιζα σημείωσε: «Ισχύει ότι έκανα μήνυση, η υπόθεση προχωράει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Όσον αφορά την εμφάνισή της στο Ηρώδειο, και τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει για την καταλληλότητα όσων εμφανίζονται στο χώρο, η Εβελίνα Νικόλιζα, δήλωσε: «Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για εμένα. Φυσικά και έκλαιγε η μητέρα μου, ήταν πολύ συγκινητικό και για εμένα. Δεν καταλαβαίνω τα αρνητικά σχόλια για το Ηρώδειο. Τι πειράζει; Ποιος ορίζει τι είναι ποιοτικό και τι είναι λαϊκό. Δεν ξέρω πού υπάρχει αυτό το μέτρο για να μπούμε όλοι να μετρηθούμε. Παραδόξως δεν δέχτηκα σχόλια όταν εμφανίστηκα στο Ηρώδειο».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU