FOUSKA.EU

Close

Μπέσσυ Αργυράκη: Το όνειρό της για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα


Μπέσσυ Αργυράκη: Το όνειρό της για την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη του Mega μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη, δίνοντας μια εφ’ όλης της ύλης και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, την Eurovision αλλά και το Instagram.

Όσον αφορά το τελευταίο, η ίδια μίλησε ανοιχτά για κάτι που πολλοί διστάζουν να παραδεχτούν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η χαρά μου είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Πείτε μου ποια γυναίκα δεν χρησιμοποιεί φίλτρα στο Instagram ειδικά στην ηλικία μου;».

Μάλιστα, η Μπέσσυ Αργυράκη παραδέχτηκε ότι η κόρη της είναι εκείνη που την βοηθά με τα social media, ωστόσο πλέον και η ίδια έχει αποκτήσει αρκετές γνώσεις.

Τι είπε η Μπέσσυ Αργυράκη

Μίλησε όμως, και για την σάτιρα τονίζοντας: «Ο κόσμος έχει ανάγκη τη σάτιρα αρκεί να μη προσβάλλει κανέναν. Κάποια στιγμή με είχαν σατιρίσει, είχαν βάλει στο Instagram ‘’messi argyraki’’. Μία κοπέλα με σατίρισε και δεν μου άρεσε αλλά σημασία έχει να ασχολούνται μαζί μας».

Μιλώντας για την Eurovision, ανέφερε πως θα έπρεπε να επιστρέψει ο εθνικός τελικός της Eurovision και πως θα ήθελε πολύ να την φωνάξουν σε κάποια επιτροπή.

«Εκφράζω την επιθυμία μου στην κόρη μου Εβελίνα να συμμετάσχει στη Eurovision. Στη νέα της αρχή η Εβελίνα έχει μια ευφράδεια λόγου έχοντας για πολλά χρόνια δασκάλα τη Ναταλία Γερμανού. Παράλληλα με την εκπομπή, η Εβελίνα μπορεί να τραγουδήσει στο Ηρώδειο ή να κάνει αυστηρές επιλογές για το πού θα εμφανιστεί. Με την εταιρεία μου Spicy συζητάμε για τα καινούρια τραγούδια μου. Ο κόσμος περιμένει από μένα νέα τραγούδια», αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Τέλος, αυτό που εκνευρίζει την τραγουδίστρια είναι πως χάνει συνέχεια τα γυαλιά της: «Μια φορά έχασα ένα ζευγάρι τα παρήγγειλα πάλι και τα ξαναέχασα».

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU