FOUSKA.EU

Close

Πέννυ Μπαλτατζή για την τρίτη της εγκυμοσύνη: Δεν το περίμενα ένιωσα ότι ο Θεός μου κάνει ένα δώρο


Η τραγουδίστρια σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πέννυ Μπαλτατζή Η Πέννυ Μπαλτατζή, που περιμένει το τρίτο της παιδί, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της 22ης Οκτωβρίου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο Ηρώδειο, την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της, ενώ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της.

Μιλώντας για το Ηρώδειο σχολίασε πως ο καθένας πρέπει να έχει το δικάιωμα να ανέβει στη σκηνή του, ενώ αναφερόμενη στη Ματούλα Ζαμάνη τόνισε πως πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα βρουν να πουν κάτι. Για την εγκυμοσύνη της, είπε πως δεν περίμενε ότι θα προκύψει και ότι νιώθει πως ο Θεός της κάνει ένα δώρο, ενώ είπε ότι περιμένει αγοράκι.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5280nuw79ox)
Κλείσιμο Πιο αναλυτικά, δήλωσε: , ενώ για την αποβολή που είχε πριν αποκτήσει τα δύο πρώτα παιδιά της ανέφερε: .

Σχετικά με το Ηρώδειο και το αν πρέπει όλοι να εμφανίζονται σε αυτό, ανέφερε:

Όσον αφορά στη Ματούλα Ζαμάνη τόνισε: .







Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU