FOUSKA.EU

Close

Μαρία Μπακοδήμου: Η αινιγματική ευχή της για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον Βαγγέλη Γερασίμου


Μαρία Μπακοδήμου: Η αινιγματική ευχή της για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον Βαγγέλη Γερασίμου

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Απλή, λιτή και απέριττη ήταν η Μαρία Μπακοδήμου, χθες, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, μέσα από τις δηλώσεις της που έκανε στην κάμερα του ΑΝΤ1. Ειδικότερα, ο φακός του “Πρωινού” εντόπισε την γνωστή παρουσιάστρια σε βραδινή έξοδο με τον γιο της, Άρη Αργυρόπουλο.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, η Μαρία Μπακοδήμου πλέον απέχει από την τηλεόραση. Ερωτηθείσα, λοιπόν, σχετικά με το κατά πόσο της λείπει η παρουσία στην μικρή οθόνη, η ίδια απάντησε: «Δεν μου λείπει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Δεν ξέρω γιατί, να το ψάξω».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε την Μαρία Μπακοδήμου για τον γάμο του πρώην συνεργάτη της, Φώτη Σεργουλόπουλου, με τον σύντροφό του, Βαγγέλη Γερασίμου, στο Δημαρχείο Αθηνών (δείτε εδώ όλα όσα ξέρουμε για την σχέση τους).

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με 4 μόνο λέξεις: «Να είναι όλοι καλά. Γεια σας», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και -κατά τα φαινόμενα- φιλίας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έχουν σταματήσει πλέον όχι μόνο να είναι το τηλεοπτικό δίδυμο που όλοι γνωρίσαμε, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν κάνουν πια παρέα πλέον.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Μαρία Μπακοδήμου είχε δώσει μια αρκετά διπλωματική απάντηση, μέσα από την οποία όμως άφησε να υπονοηθεί ότι πλέον υπήρχε μια απόσταση ανάμεσα στην ίδια και τον επί ετών συνεργάτη της:

Οι άνθρωποι αλλάζουν. Χωρίς να σημαίνει ότι γίνονται καλύτεροι ή χειρότεροι, όταν αλλάζουν διαφορετικά, δημιουργούνται αποστάσεις. Δεν το αξιολογώ ως καλό ή κακό. Απλά, όταν παίρνεις αποστάσεις, έχεις αποκλίνει, οπότε είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά στο ίδιο σημείο. Πάντα στα επαγγελματικά μου, όταν αισθανόμουν ότι κάτι δεν μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο που πίστευα τότε ότι θα μου ταίριαζε. Ο καθένας έχει αυτή την υποχρέωση για τον εαυτό του. Να ζει με τους όρους του και με το περιβάλλον που θέλει. Να ζει κάνοντας πράγματα που γεμίζουν την ψυχή του επαγγελματικά και προσωπικά. Να ζει υπηρετώντας τον σκοπό που έχει στη ζωή του”, είχε πει η ίδια.

Από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε αποκαλύψει ότι δεν θα ξανασυνεργαζόταν με την Μαρία Μπακοδήμου, λέγοντας: Δεν νομίζω ότι θα έκανα ξανά οτιδήποτε έχει να κάνει με μια πολύ μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος. To βλέπεις γενικά όταν πας να κάνεις ένα revival σε κάτι ωραίο γιατί στη μνήμη των ανθρώπων έχει μείνει αυτή η νοσταλγία. Το να το ξαναδείς με ανθρώπους γερασμένους, δεν είναι το ίδιο. Οπότε δεν νομίζω ότι το brand name ‘Φώτης και Μαρία’ μπορεί να ξαναγίνει όπως ήταν.”

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU