FOUSKA.EU

Close

Ήβη Αδάμου: Η καλημέρα της από τη Σαντορίνη με δυο φωτογραφίες


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Ηβη Αδαμου Σαντορίνη Μαγιό Η Ήβη Αδάμου κάνει διακοπές στη Σαντορίνη, από όπου και ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη της, την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Μητέρα και κόρη ποζάρουν με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα και αγναντεύουν το τοπίο μέσα από την πισίνα του ξενοδοχείου που μένουν στα Φηρά, ενώ σχηματίζουν καρδιές με τα χέρια τους.




Το πρωί της επομένης, έστειλε την καλημέρα της στους διαδικτυακούς της φίλους, με φωτογραφίες και πάλι μέσα από την πισίνα, λίγο αφού είχε κάνει τις πρώτες βουτιές της μέρας.

Φορώντας το μπικίνι της, η τραγουδίστρια πόζαρε από την άκρη της πισίνας στο ξενοδοχείο, με θέα τη θάλασσα του νησιού, ενώ έβγαλε και ένα selfie στιγμιότυπό της, που ποζάρει άβαφη.

Δείτε τις φωτογραφίες










Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU