FOUSKA.EU

Close

Με άλλα μαλλιά η Ντόρα Μακρυγιάννη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της


Με άλλα μαλλιά η Ντόρα Μακρυγιάννη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Την Ντόρα Μακρυγιάννη την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από την σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα", αλλά από τον "Ήλιο", όπου εντυπωσίασε με τις υποκριτικές της ικανότητες. Τότε είχε πλούσια μακριά μαλλιά σε ξανθό χρώμα, όμως όταν ξεκίνησε το σίριαλ "Μετά τη φωτιά" (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για το πρόωρο τέλος του) έβαψε τα μαλλιά της χάλκινα.

Είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση τότε, όπως και τα σχόλια πολλών από τους διαδικτυακούς της φίλους (δείτε εδώ το σχόλιο που της είχε κάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος), όμως αρκετό καιρό μετά αποφάσισε να επιστρέψει στο ξανθό για άλλη μία φορά.

Το νέο look της Ντόρας Μακρυγιάννη

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου, λοιπόν, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με το νέο της look, σημειώνοντας στην λεζάντα μεταξύ άλλων: «I'm back! (Μέχρι να ξανά γυρίσω στο χάλκινο που με έκανες να το ερωτευτώ και δεν μπορούσα να το αποχωριστώ)».


Πριν από λίγους μήνες, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, αποκάλυψε: «Φέτος έχω πάθει κρίση ηλικίας. Ξανασυστήνομαι με εμένα. Μπήκε και στη ζωή μου και η ψυχανάλυση, που έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ένιωθα ότι το έχω ανάγκη. Ήθελα να δουλέψω περισσότερο με εμένα. Να με ξαναγνωρίσω πραγματικά».

«Έμεινα έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης. Το έχω ρίξει στη δουλειά αλλά μια χαρά είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Αυτή η περίοδος, είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα. Είμαι σε μια καλή φάση προσωπικά. Είμαι καλά… Ο γάμος δεν είναι ακόμα στο μυαλό μου… Είμαι τυχερή γιατί ούτε οι γονείς μου με πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, ούτε εγώ έχω τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνω παιδί γιατί περνάνε τα χρόνια, όταν το θελήσω, θα έρθουν όλα… Δεν έκανα ποτέ μελλοντικά σχέδια γιατί με αγχώνει, σκέφτομαι το τώρα», συμπλήρωσε.

«Μου λείπει η ανεμελιά της νεανικής μου φάσης γιατί ήρθαν όλα πολύ απότομα και έχω μείνει ακόμα στα 27-28. Ήρθαν όλα πού απότομα και δεν έχω καταλάβει τίποτα… Αυτό το σοκ το έπαθα στα φετινά μου γενέθλια που είδα το 32, και λέω, τι 32, πότε;», τόνισε και κατέληξε:

«Την περίοδο του κορονοϊού τα πέρασα δύσκολα. Ευτυχώς ήμουν μαζί με την αδελφή μου, ζήλευα τους φίλους μου που ήταν στην επαρχία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU