FOUSKA.EU

Close

Μάιλι Σάιρους: Μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της - Κληρονόμησα τον ναρκισσισμό από εκείνον, είπε


Πατέρας και κόρη είχαν προβλήματα στη σχέση τους

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μάιλι Σάιρους Μπίλι Ρέι Σάιρους Τις Σάιρους Η μίλησε με ειλικρίνεια για την περίπλοκη σχέση που έχει με τον πατέρα της, .

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον Ντέιβιντ Λέτερμαν για το νέο επεισόδιο της σειράς του Netflix «My Next Guest Needs No Introduction», η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια μίλησε για τα καλά και τα κακά πράγματα που πήρε από τον πατέρα της.

« είπε η 31χρονη ποπ-σταρ για τον πατέρα της, ο οποίος έγινε διάσημος στην country με την επιτυχία του «Achy Breaky Heart» το 1992. «.
Κλείσιμο «», σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σε ερώτηση στην οποία ζητήθηκε να συγκρίνει πώς οι γονείς της συνέβαλαν στις σημερινές της επιτυχίες, η Σάιρους επέμεινε ότι ήταν διαφορετικοί, εξηγώντας στον παρουσιαστή ότι

«», συνέχισε. «
«, είπε για την Τις Σάιρους, η οποία εμφανίστηκε επίσης σε ένα σημείο της συνέντευξης.

Τα σχόλιά της έρχονται εν μέσω μιας φημολογούμενης οικογενειακής ρήξης που φέρεται να ξεκίνησε λίγο μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου της 57χρονης Τις από τον Μπίλι Ρέι, τον Απρίλιο του 2022.

Και οι δύο προχώρησαν λίγο αργότερα στην προσωπική τους ζωή, με την Τις να παντρεύεται τον Ντόμινικ Πάρσελ τον Αύγουστο του 2023. Από την πλευρά του, ο Μπίλι Ρέι παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Firerose τον Οκτώβριο του 2023. Το ζευγάρι χώρισε όπως έγινε γνωστό αίτηση στις 12 Ιουνίου, με τον Μπίλι Ρέι να δηλώνει ως αιτία χωρισμού την ακατάλληλη συζυγική συμπεριφορά και ζητώντας ακύρωση του γάμου λόγω εξαπάτησης.

Εν μέσω του διαζυγίου των γονιών τους, τα αδέλφια της Σάιρους φάνηκε να παίρνουν θέση. Η Μάιλι, η Μπράντι και ο Τρέις ήταν όλοι στο γάμο της Τις, αλλά ο Μπρέσον και η Νόα δεν ήταν παρόντες.
View this post on Instagram

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)


Τον Φεβρουάριο, όταν η Σάιρους κέρδισε το Grammy για τον Δίσκο της Χρονιάς, παρέλειψε τον πατέρα της από την ευχαριστήρια ομιλία της στην τελετή, όπου συνοδευόταν από την Τις και την αδελφή της, Μπράντι.

Στη συζήτησή της με τον Λέτερμαν, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τους γονείς της τώρα, με τον παρουσιαστή να αναρωτιέται: «».

Ο λόγος της Μάιλι Σάιρους στα Grammys
MILEY CYRUS Wins Record Of The Year For "FLOWERS" | 2024 GRAMMYs Acceptance Speech
« απάντησε η Σάιρους. «

Μιλώντας για την ανατροφή του πατέρα της, η Σάιρους επισήμανε τις διαφορές τους.
shutterstock_1309045744__1_ Τις - Μάιλι - Μπίλι Ρέι Σάιρους
«», είπε.

Ο Λέτερμαν, στη συνέχεια, ρώτησε για τις φημολογούμενες ρήξεις.

«Ναι», είπε η Σάιρους. « Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Ραντεβού, τηλέφωνα και ζυμώσεις - Yπουργοί προς έξοδο και «καραμπόλες»

ΠΑΣΟΚ: Τσουνάμι αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη - Αυξάνονται όσοι ζητούν αλλαγή, τα ονόματα για τη διαδοχή

Βρετανία: Αναρωτιούνται αν το καλοκαίρι τελείωσε πριν καν αρχίσει - Βροχές μέχρι τον Ιούλιο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι MILEY CYRUS Wins Record Of The Year For "FLOWERS" | 2024 GRAMMYs Acceptance Speech

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU