FOUSKA.EU

Close

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Καραλής τρολάρει τα χαρτονένια κρεβάτια του Ολυμπιακού χωριού που αποτρέπουν το σ@ξ αθλητών


Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Καραλής τρολάρει τα χαρτονένια κρεβάτια του Ολυμπιακού χωριού που αποτρέπουν το σ@ξ αθλητών

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μία μέρα μας χωρίζει από τους, που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, καθώς αύριο 26/7 αναμένεται η μεγαλοπρεπής έναρξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος.

Όπως είναι φυσικό, θέματα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκονται στα top trends των ημερών.

Μία είδηση που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου είναι τα viral κρεβάτια από χαρτόνι που κατασκευάστηκαν με αρκετούς αθλητές να ελέγχουν την ανθεκτικότητά του.

Με την ευκαιρία δείτε: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου της πτήσης που μετέφερε τους αθλητές μας στο Παρίσι (video)

Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, κατασκευασμένα από χαρτόνι μιας χρήσης, και πολλοί τα χαρακτήρισαν… αντισeξουαλικά σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του COVID-19.

Ενώ ένα κρεβάτι από χαρτόνι δεν ακούγεται ιδιαίτερα άνετο, μόνο το πλαίσιο του κρεβατιού είναι κατασκευασμένο από υλικό. Ένα κανονικό στρώμα και ένα κάλυμμα στρώματος στηρίζονται πάνω από τη βάση από χαρτόνι, με ένα πάπλωμα Olympic Paris 2024 να τελειώνει την εμφάνιση.

Δεν είναι λοιπόν ότι οι αθλητές κοιμούνται κατευθείαν σε βαρύ χαρτί.

Τα κρεβάτια μπορούν να αντέξουν έντονη δραστηριότητα, όπως έχουν αποδείξει πολλοί αθλητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πηδώντας, κάνοντας τούμπες και με άλλο τρόπο δείχνοντας τη σωματική τους ικανότητα πάνω από τα χάρτινα πλαίσια. Για δεύτερη συνεχόμενη Ολυμπιάδα, ο Ιρλανδός γuμvαστής Rhys McClenaghan δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να εκτελεί μια «αυστηρή» δοκιμή της αντοχής των κρεβατιών και για άλλη μια φορά το χαρτόνι ήταν αρκετά στιβαρό για να περάσει. Ονόμασε το ψευδώνυμο «αντι-σeξ» «ψεύτικα, ψεύτικα νέα!» Τα κουφώματα κρεβατιού από χαρτόνι σχεδιάστηκαν με γνώμονα τη βιωσιμότητα και όχι την αγνότητα.

Επικό τρολάρισμα Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής τρόλαρε τα viral κρεβάτια ανεβάζοντας ένα βιντεάκι στα social media με την επική ατάκα «Δεν μας σταματάει τίποτα».

Ο Καραλής τρολάρει τα χαρτονένια κρεβάτια του Ολυμπιακού χωριού που αποτρέπουν το σ@ξ αθλητών

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU