FOUSKA.EU

Close

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Τα τρυφερά φιλιά και η φωτογραφία που τράβηξε η κόρη τους, Αναστασία


Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Τα τρυφερά φιλιά και η φωτογραφία που τράβηξε η κόρη τους, Αναστασία

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, απολαμβάνουν μερικές πολύτιμες οικογενειακές στιγμές, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ο διάσημος ποπ σταρ και το πρώην μοντέλο βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ένα μεγάλο θέρετρο στην περιοχή της Πύλου, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Ανάμεσά τους και η 15χρονη κόρη τους, Αναστασία, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους ακολούθους της όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Μάλιστα, η Αναστασία απαθανάτισε μια πολύ γλυκιά στιγμή, με πρωταγωνιστές τους γονείς της, οι οποίοι δίνουν ένα τρυφερό φιλί, κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου. Το ζευγάρι φαίνεται πιο αγαπημένο -και ηλιοκαμένο- από ποτέ!

Το τρυφερό φιλί του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη

Τη φωτογραφία που τράβηξε η Αναστασία Ρουβά ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς ως story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την εικόνα:

σακης ρουβας κατια ζυγουλι φιλι κορη Instagram / Σάκης Ρουβάς

Σημειώνουμε ότι λίγες εβδομάδες πριν, στις 3 Ιουλίου, το ζευγάρι είχε γιορτάσει τα γενέθλια της Κάτιας Ζυγούλη, η οποία έκλεισε τα 46 της χρόνια. Την ίδια μέρα, οι δυο τους γιόρτασαν και επέτειο γάμου τους, κλείνοντας επτά χρόνια παντρεμένοι.

Μετά από μια πιεστική χρονιά γεμάτη υποχρεώσεις, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χαλαρώνουν δίπλα στη φύση, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες τους ασχολίες. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να απολαμβάνει ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, το γκολφ, συνοδεύοντας με τη λεζάντα «Η “ψυχοθεραπεία” μου για το Σαββατοκύριακο» (δείτε την ανάρτηση εδώ).

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο ίδιος είχε μοιραστεί να βίντεο από τη θάλασσα, οδηγώντας το ιστιοπλοϊκό σκάφος του. «Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της», έλεγε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας το ειδυλλιακό τοπίο.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU