FOUSKA.EU

Close

Έγκλημα στην Ηλεία: Λίντσαραν τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής έξω από τα δικαστήρια


Έγκλημα στην Ηλεία: Λίντσαραν τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής έξω από τα δικαστήρια

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η είδηση της δολοφονίας ενός 11χρονου κοριτσιού, ονόματι Βάσω, στον Πύργο Ηλείας, έχει προκαλέσει σοκ από τη Δευτέρα 10/6.

Ο δράστης, ο 37χρονος θείος της, ομολόγησε το έγκλημα, δηλώνοντας ότι την σκότωσε όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθεί εpωτικά μαζί του και προσπάθησε να διαφύγει. Το άψυχο σώμα της μικρής Βάσως βρέθηκε περιτριγυρισμένο από λίμνη αίματος, ενώ ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πολλά τραύματα από κατσαβίδι.

Ο ίδιος άνθρωπος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί μέχρι τώρα, είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί σε 9 χρόνια κάθειρξη στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου, ενός άλλου κοριτσιού ηλικίας 14 χρονών, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δίνοντας απλά το παρόν στην Αστυνομία.

Οι δηλώσεις των συγγενών της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της στον Πύργο Ηλείας

Έξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, μαζί και η οικογένεια του θύματος. Ένας άλλος θείος της μικρής, με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε στην κάμερα του Super Κατερίνα, για το αποτρόπαιο αυτό συμβάν που τους έχει "τσακίσει" όλους:

«Έχω έρθει εδώ να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο και να τον ρωτήσω εγώ ο ίδιος, επειδή είναι πρώτος μου ξάδερφος, γιατί το έκανε αυτό στην ανιψιά μου; Τι του έκανε το κοριτσάκι 11 χρονών; Τι έκανε αυτό το παιδί; Ήταν ένα αγγελούδι, γιατί το βασάνισε τόσο σκληρά; Γιατί το τιμώρησε έτσι; Ποιος είναι ο λόγος; Το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη! Γιατί το έκανε αυτό στη Βάσω μας ο άνθρωπος που έχει κι αυτός παιδιά να μεγαλώσει;» και πρόσθεσε: «Δεν ξέραμε ακριβώς γιατί έπρεπε να δίνει το παρόν στην αστυνομία».

«Δεν σεβάστηκε ότι τον ταΐζανε μέσα στο σπίτι τους, γιατί ήταν παρατημένος αυτός. Τον βοηθούσαν για εργασία, για φαγητό και πήγε αυτός ο αλήτης και έκανε αυτό το πράγμα. Αυτός είχε καταδικαστεί πάλι. Η Δικαιοσύνη που έχουμε έχει όλους τους βιαστές έξω και αν ένας άνθρωπος δεν έχει να φάει θα τον πάνε μέσα και αυτοί οι αλήτες κυκλοφορούν ελεύθεροι», σημείωσε άλλος συγγενής από την Ηλεία.

Δηλώσεις έκαναν και οι παππούδες της 11χρονης, συγκλονισμένοι. «Το κοριτσάκι που σκότωσε, έχει βάλει λάδι στο παιδί του. Ήρθε από τη δουλειά και ζήτησε να του πλύνει το αμάξι και το έπλυνε το κοριτσάκι. Σηκώνεται, φεύγει και το κορίτσι ήταν εκεί πέρα στις 9:30. Στις 10:30 με παίρνει η κόρη μου και μου λέει "το παιδί είναι εκεί;", της είπα όχι. Ήρθε η κόρη μου και έψαχνε εδώ. Ένας ανιψιός μου πήγε στην αγορά και είδε το κοριτσάκι που καθόταν. Ώσπου να πάει στον φούρνο και να γυρίσει από το μαγαζί, είχε εξαφανιστεί το κορίτσι . Δεν είχε δώσει δικαίωμα. Δεν είχε καταδικαστεί, αλλά δεν ήταν λέει ότι το είχε κάνει. Το κοριτσάκι τον αγαπούσε σαν κουμπάρο. Όταν τον έβλεπε του μίλαγε. Όταν ήρθε έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα», είπε η γιαγιά.

«Καταβάθος ήταν καλό παιδί, αλλά στο παρελθόν πήγε να βιάσει μία εδώ στο γήπεδο και την κοπάναγε με την πέτρα στο κεφάλι. Είχε δικαστεί κι έδινε παρόν και να τα αποτελέσματα. Από τότε έστρωσε, αλλά να τι έγινε τώρα με την εγγόνα μου. Παλιοχαρακτήρας...», δήλωσε ο παππούς.

Λίγο αργότερα, ο δολοφόνος βγήκε από το περιπολικό και εξαιτίας του κόσμου που είχε μαζευτεί εκεί, δεν μπορούσε να μπει στο κτίριο. Ο κόσμος προσπαθούσε να τον χτυπήσει και τον λίντσαρε για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά του. Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU