FOUSKA.EU

Close

Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη: Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν, δήλωσε η δικηγόρος της κόρης


Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως, συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Μακρή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Άντζελα Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη Φώτης Λώσης Η και η κόρη της, , φαίνεται ότι έχουν επιλύσει τα θέματα που αντιμετώπιζαν εδώ και κάποιον καιρό.

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις μητέρας και κόρης αποκαταστάθηκαν και πλέον όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους. Το ίδιο επιβεβαιώνει και η Αλεξάνδρα Μακρή, η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη, που έκανε κάποιες δηλώσεις σην εκπομπή «Happy Day».

«», δήλωσε χαρακτηριστικά η η Αλεξάνδρα Μακρή.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1wxoqn866wh) Κλείσιμο
Επίσης, σε ερώτηση για το αν ο γαμπρός της λαϊκής τραγουδίστριας, Φώτης Λώσης, διατελεί μάνατζέρ της, η δικηγόρος απάντησε:

Τέλος, σχετικά με την αιτία της διακοπής των συνεργασιών της Άντζελας Δημητρίου τόσο με νυχτερινά κέντρα τη φετινή σεζόν, όσο και με την εκπομπή J2US, η Αλεξάνδρα Μακρή δήλωσε:

Ειδήσεις σήμερα:

Τι συζητά ο Μητσοτάκης με υπουργούς και συνεργάτες του - Τα σενάρια ανασχηματισμού σε κυβέρνηση και Μαξίμου

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή

Σκληρός και σιωπηλός ο δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία - Η κυνική ομολογία του και το σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU