FOUSKA.EU

Close

Χριστίνα Βίδου: «Δεν ήμασταν μαζί τότε! Μετά από αυτό έγινα παχύσαρκη ώστε να μη με πλησιάσει κανείς» - Η απώλεια του πρώην συντρόφου της και ο νέος έpωτας στη ζωή της


Χριστίνα Βίδου: «Δεν ήμασταν μαζί τότε! Μετά από αυτό έγινα παχύσαρκη ώστε να μη με πλησιάσει κανείς» - Η απώλεια του πρώην συντρόφου της και ο νέος έpωτας στη ζωή της

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Χριστίνα Βίδου, το βράδυ της Δευτέρας 15/1, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τηλεοπτική της καριέρα, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Συγκίνησε, μάλιστα, με την εξομολόγησή της για την απώλεια του πρώην συντρόφου της.

Όταν τον έχασε, βυθίστηκε στο πένθος, καθώς δεν είχε βιώσει ξανά κάποια άλλη απώλεια στη ζωή της. Για τα επόμενα χρόνια, έτσι, παρέμενε κλεισμένη στην εαυτό της, προσπαθώντας να μην πληγωθεί ξανά, ωστόσο φαίνεται πως πλέον έχει βρει τον άνθρωπό της.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Βίδου για τον σύντροφό της που έφυγε από τη ζωή

«Οι συνάδελφοί μου έλεγαν "να μη το μάθει η Χριστίνα". Τότε ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν μαζί βασικά... Απλά υπήρχε μία πολύ μεγάλη αγάπη από τη μεριά μου και δυσκολευόμουν να το ξεπεράσω και το ήξεραν όλοι μου οι φίλοι. Τότε στον χώρο εργασίας δεν ήμασταν απλοί συνάδελφοι, ήμασταν φίλοι και ο ένας ήξερε τον άλλον. Οπότε ήξεραν τα αισθήματά μου και είπαν μην το μάθει η Χριστίνα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια της ζωής μου, γιατί μετά ήρθαν διάφορα γεγονότα και μετράω πολλές απώλειες από πολύ κοντινά πρόσωπα. Εγώ θυμάμαι ότι τότε έκανα μία άρνηση. Δεν το πιστεύεις... Είχα πάει στο νοσοκομείο και ήμουν σίγουρη ότι ζει. Λέω ότι "αποκλείεται" και μετά έμαθα ότι δεν υπάρχει αποκλείεται στη ζωή και "γιατί σε εμένα"», είπε αρχικά.

«Οκτώ χρόνια απομονώθηκα εντελώς, αρνήθηκα κάθε σχέση στη ζωή μου. Και ήμουν και μικρή τότε, φαντάσου στα 25 - 32. Κοιτώντας πίσω κάποια τα έχω ξεχάσει. Δεν θυμάμαι στιγμές μου, μόνο να δουλεύω πάρα πολύ. Είπα ότι εγώ δεν θα πληγωθώ ξανά - πόσο εγωιστικό - και έχτισα έναν τεράστιο τοίχο. Πρώτη φορά το λέω. Μεταφορικά δεν ανοίχτηκα σε άνθρωπο και δεν άφησα να με αγγίξει άνθρωπος και κυριολεκτικά έγινα παχύσαρκη, ώστε να μην με πλησιάσει κανείς. Να μην είναι ελκυστικό όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα τι έκανα. Το κοιτάς πίσω μετά από θεραπείες και λες "γιατί". Έχτισα αυτό του να μην το αγγίζει και πειράξει κανείς», πρόσθεσε.

Η νέα της σχέση

Έπειτα, αναφέρθηκε στον σύντροφο που υπάρχει πλέον στη ζωή της και την άλλαξε. «Ο σύντροφός μου είναι πολύ ψηλός, είναι 1,95. Φοράω γόβες όταν είμαι μαζί του, αλλά μου αρέσει να μην φοράω πολύ ψηλό τακούνι γιατί κουρνιάζω κατευθείαν, ο ώμος μου μπαίνει κάτω από το δικό του χέρι έτσι όπως με έχει αγκαλιά, οπότε νιώθω τόση ασφάλεια», ανέφερε.

«Ο μπαμπάς του παιδιού μου ήταν ελάχιστα πιο κοντός από εμένα», επισήμανε έπειτα.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU