FOUSKA.EU

Close

Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας – Χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους


Έγραψε ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας – Χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι. Ο ασυναγώνιστος Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, κατακτώντας για έβδομη φορά στην καριέρα του το χρυσό μετάλλιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά!

Πρόκειται για μία ιστορική επιτυχία, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε και τον θρυλικό Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, αποτελώντας τον μοναδικό αθλητή στην ιστορία που έχει επτά τίτλους στο ίδιο όργανο.

Με επίδοση 15.000, ο Έλληνας πρωταθλητής διέλυσε τον ανταγωνισμό και με ένα υπέροχο πρόγραμμα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Να σημειωθεί ότι ο Πετρούνιας μετράει πλέον εννέα συνολικά μετάλλια στη διοργάνωση (7 χρυσά και 2 χάλκινα), δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Βασιλική Μιλλούση Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κρίκοι Λευτέρης Πετρούνιας σύζυγος χρυσό μετάλλιο

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zinapost.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU