FOUSKA.EU

Close

Καταγγελτικός ο Γιάννης Καλλιάνος: «Πήραν το κλαδευτήρι και του έκοψαν το δάχτυλο...» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση του μετεωρολόγου (video)


Καταγγελτικός ο Γιάννης Καλλιάνος: «Πήραν το κλαδευτήρι και του έκοψαν το δάχτυλο...» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση του μετεωρολόγου (video)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Καταρρακωμένος και συνάμα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό», μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του που νοσηλευόταν για μέρες στο νοσοκομείο και τελικά κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Καλλιάνος: «Πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου»

«Δεν έπρεπε να έχει αυτό το τέλος ο πατέρας μου. Τον πατέρα μου, ξέρεις πού τον χειρούργησαν; Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο και πιθανότατα χωρίς ρόμπες, χωρίς τίποτα…Μπήκαν μέσα, πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του αείμνηστου πατέρα μου», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU