FOUSKA.EU

Close

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης εξομολογείται για τη μάχη του με το Πάρκινσον: «Φοράω τα αυτοκολλητάκια μου, παίρνω το φαρμακάκι μου και βλέπουμε»


Ο Θοδωρής Ρωμανίδης εξομολογείται για τη μάχη του με το Πάρκινσον: «Φοράω τα αυτοκολλητάκια μου, παίρνω το φαρμακάκι μου και βλέπουμε»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην εκπομπή Πρωινό Σουσού και τη ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο τέλος της μακροχρόνιας συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή, και την αντιμετώπιση που είχε εκείνος απέναντι στον Γιώργο Λαμπάτο, καθώς και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια καθώς έχει διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον.

«Η συνεργασία μου επί 16 χρόνια με τον Μάρκο Σεφερλή ήταν δύσκολη από άποψη ωραρίων. Έπρεπε να δίνουμε το 100%, μην σου πω 110%, γιατί πρώτα-πρώτα εκείνος έδινε αυτό, άρα έπρεπε να ακολουθήσουμε κι εμείς», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης για να συμπληρώσει: «Ήταν όμως πολύ ωραία, γιατί γελάγαμε, αλλά κάποια στιγμή δεν άντεχα. Είμαι πια 62. Δεν είναι ότι γέρασα και πρέπει να πάω στο σπίτι μου να κάτσω να περιμένω το μοιραίο αλλά δεν ανταποκρίνεται το σώμα».

Το σχόλιο του Θοδωρή Ρωμανίδη για τη διαμάχη Σεφερλή-Λαμπάτου

«Όσοι ξέρουμε τον Μάρκο, ξέραμε ότι αυτά τα λεφτά δεν επρόκειτο να τα πάρει. Απλά θέλησε ίσως με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει αυτή τη διαμάχη και φάνηκε, γιατί του πρότεινε να συνεργαστούν και πάλι», ανέφερε ο Θοδωρής Ρωμανίδης ερωτώμενος για τη λήξη της διαμάχης ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λαμπάτο.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στην πορεία της υγείας του με την νόσο του Πάρκινσον, όπου δεν φάνηκε να πτοείται. «Δεν τα πάω καλύτερα με το πρόβλημα υγείας μου, σε αυτό δεν υπάρχει ίαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης για να καταλήξει: «Προσπαθείς όσο μπορείς να έχεις μία καλή ζωή, όσο σε πάει. Φοράω τα αυτοκολλητάκια μου, παίρνω το φαρμακάκι μου και βλέπουμε».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU