FOUSKA.EU

Close

Βέροια: 35χρονος προσέκρουσε σε δέντρο, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι και σκοτώθηκε


Βέροια: 35χρονος προσέκρουσε σε δέντρο, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι και σκοτώθηκε

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πρώτα χτύπησε σε δέντρο και στη συνέχεια κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι ο που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στην Ημαθία.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο άνδρα.

Σοκαρισμένη είναι και η τοπική κοινωνία της Ημαθίας, για τον θάνατο του 35χρονου επιχειρηματία. Οπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, ο άτυχος άνδρας, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, ενεπλάκη στο τροχαίο την ώρα που γυρνούσε στο σπίτι του στο Νησί Ημαθίας, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους για το ξαφνικό χαμό του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο στην Ημαθία:

«Σήμερα (25 Απριλίου 2024) και ώρα 01.50 περίπου, στο 1 ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Νησίου – Κρύας Βρύσης, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας».

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία στη Βέροια: Θρήνος για την 21χρονη και την 68χρονη που σκοτώθηκαν στη στάση λεωφορείου “Αντίο αρχηγέ”: Πάγωσαν όλοι – Νεκρός ξαφνικά στα 35 του ο Γιάννης Άσπρης, άφησε πίσω το 3χρονο αγοράκι του Πέθανε ο άνδρας που πυροβόλησαν στο κεφάλι στο κέντρο της Αθήνας 35χρονος Βέροια Ημαθία νεκρός τροχαίο

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zinapost.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU