FOUSKA.EU

Close

Μικρό Ταρανδάκι: Οι θεατές στοχοποίησαν λάθος άνθρωπο ως βιαστή του Γκαντ - Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα


Ο σκηνοθέτης, Σον Φόλεϊ έλαβε απειλητικά μηνύματα από τους θαυμαστές της σειράς, που νόμιζαν ότι εκείνος ήταν ο κακοποιητής του Γκαντ

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Netflix Μικρό Ταρανδάκι Κακοποίηση Αστυνομία Μετά την επιτυχία που σημείωσε στο Netflix η σειρά « Baby Reindeer», έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα, αφού οι θεατές κατηγόρησαν λανθασμένα τον σκηνοθέτη, Σον Φόλεϊ ως τον κακοποιητή του Ρίτσαρντ Γκαντ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διαδικτυακές απειλές εναντίον του.

Η σειρά εστιάζει εκτός από την stalker του ηθοποιού, στον κακοποιητή του, ο οποίος αφού του υποσχέθηκε μια λαμπρή καριέρα, εν τέλει τον κακοποίησε σeξουαλικά.

Το κοινό, προσπαθώντας να βρει ποιος πραγματικά ήταν ο κακοποιητής του ηθοποιού, καθώς πρόκειται για αληθινή ιστορία, κατηγόρησε λάθος άνθρωπο. Ο Σον Φόλεϊ ανέφερε στη Mirror ότι έλαβε απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους θαυμαστές της σειράς. Έτσι, απευθύνθηκε στην αστυνομία, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλειά του κι αμέσως, ξεκίνησε αστυνομική έρευνα για να βρεθούν εκείνοι που τον απείλησαν.
big-reinderr Αριστερά: O σκηνοθέτης Σον Φόλεϊ έχει στοχοποιηθεί από τους φαν της σειράς του Netflix πως είναι ο βιαστής του Γκαντ - Δεξιά: Ο ηθοποιός Τομ Γκούντμαν-Χιλ που υποδύεται τον κακοκοποιητή στη διάσημη σειρά Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας δήλωσε:
Ο ίδιος ο ηθοποιός, Ρίτσαρντ Γκαντ κάλεσε το κοινό να σταματήσει να «σκαλίζει» τη ζωή του και να μην ψάχνει τι πραγματικά συνέβη σε σχέση με όσα παρουσιάζονται στη σειρά.

Από τη μεριά του, το Netflix, το οποίο ανέλαβε την παραγωγή, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο σενάριο σε σχέση με την πραγματικότητα, προκειμένου να προστατευθούν οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τους ήρωες.

Κλείσιμο Σε πρόσφατο μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram ο πρωταγωνιστής της σειράς, Ρίτσαρντ Γκαντ ξεκαθάρισε με τη σειρά του ότι ο σκηνοθέτης δεν είναι εκείνος που τον κακοποίησε. γράφει.

Με τη σειρά του, ο σκηνοθέτης αναδημοσίευσε το μήνυμα στο Twitter, προσθέτοντας επίσης:


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια στη ΜΕΘ του «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Οι δωσίλογοι: Οι Γερμανοί ήταν... φίλοι τους και αυτοί ήταν προδότες

Τα κορίτσια του Scorpios Bar μιλούν για το μαγαζί, τον τσακωμό τους και τους... μαμάκηδες Έλληνες

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU