FOUSKA.EU

Close

Survivor έκτακτο: Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Καφετζή, τον Παππά και τον Γκέντσογλου;


Survivor έκτακτο: Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση μετά τον Καφετζή, τον Παππά και τον Γκέντσογλου;

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Καλέ κάποιος να φωνάξει έναν παπά, (όχι τον Αλέξη)! Φέτος ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, δέχεται πολλά χτυπήματα - δυστυχώς - το ένα μετά το άλλο! Μέσα σε μια εβδομάδα έχασε από το δυναμικό της παραγωγής του τρεις πολυσυζητημένους και δυνατούς - ο καθένας σε διαφορετικό κομμάτι - παίκτες που είχε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τους πείσει να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου είναι παρελθόν πλέον για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στα αυτιά μας, ενδέχεται να έχουμε ακόμα μια αποχώρηση, αλλά την άλλη εβδομάδα!

Ο τελευταίος στο Survivor να κλείσει την πόρτα

Τα τελευταία 24ωρα η εξαφάνιση της Χρύσας Χατζηγεωργίου έχει αρχίσει και μας ανησυχεί υπερβολικά. Η παίκτρια της μπλε ομάδας εδώ και καιρό βασανίζεται με ακραίους πόνους στη μέση της και το δωματιάκι του γιατρού στον Άγιο Δομίνικο, δυστυχώς, έχει γίνει δεύτερό της σπίτι. Παρά το γεγονός πως οι γιατροί εκεί είναι πολύ θετικοί και τονίζουν πως δεν τρέχει κανένας φόβος ανησυχίας, εμείς κρατάμε κι ένα μικρό καλάθι γιατί.... η περίπτωση του Σάββα Γκέντσογλου μπορεί να επαναληφθεί!

Στο χθεσινό αγώνισμα η Χρύσα δεν έλαβε μέρος και κατά την διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησε γιατί δεν αισθάνθηκε καλά... Η παραγωγή την μετέφερε στην κλινική για να περάσει πάλι από εξετάσεις.

Πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει για το πρόβλημά της με κάποιους να αναφωνούν πως ακούγεται πολύ σοβαρό...

Στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, δε, δεν φαίνεται πουθενά οπότε φανταζόμαστε πως είτε θα είναι στην κλινική, είτε θα βρεθεί στους αγωνιστικούς χώρους απλά σαν παρατηρητής...

Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από κάποιον για το αν θα συνεχίσει ή όχι στο παιχνίδι αλλά αυτό που έχει δείξει η ιστορία είναι πως όταν ένας παίκτης αντιμετωπίζει θέμα υγείας, πάντα επιλέγει να προσeξει τον εαυτό του και γυρνάει πίσω στους αγαπημένους του ανθρώπους. Αν γίνει κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι πως πρώτοι εμείς εδώ στο Youweekly.gr θα σας ενημερώσουμε...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU