FOUSKA.EU

Close

Μπeoς για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Αχιλλέας Μπeoς Ζωή Κωνσταντοπούλου Ο Αχιλλέας Μπeoς έδωσε συνέχεια στον ισχυρισμό του, ότι δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το σχόλιο «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Ο δήμαρχος του Βόλου συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, περιγράφοντας τι συνέβη στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ανάμεσα στον ίδιο και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπeoς επέμεινε ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντί του ήταν αυτή την οποία περιέγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι

Δείτε το βίντεο


Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπeoς είπε στην εκπομπή:

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπeoυ
Προ ολίγων ημερών, ο Αχιλλέας Μπeoς περιέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook τη στιγμιαία συνάντηση που είχαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο.

Ο δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου , την ώρα που τον προσπερνούσε του είπε ».

« , λέει ο κ. Μπeoς, που προχωρά και σε ερμηνεία της φράσης της κυρίας Κωνσταντοπούλου.


, σημειώνει.

Ωστόσο, όπως καταλήγει, « ».




Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αχιλλέας Μπeoς
Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σeξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…





Πετράκος και Παπαθωμά αμφισβητούν την αφρικανική σκόνη: «Κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν με χημικά»

Γιατί το Minerva Red έκανε πορτοκαλί τον ουρανό της χώρας - «Πάρτι» στο Twitter

Ο καβγάς του Άλεκ Μπάλντουιν με τη γυναίκα συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια - Δείτε φωτογραφίες

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU