FOUSKA.EU

Close

Πετράκος και Παπαθωμά αμφισβητούν την αφρικανική σκόνη: «Κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν με χημικά»


Το πρώην ζευγάρι παρουσιάζει απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων σχετικά με το φαινόμενο - Δείτε τις αναρτήσεις τους

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Αφρικανική σκόνη Θεοφανία Παπαθωμά Γρηγόρης Πετράκος Την αφρικανική σκόνη που έπνιξε τη χώρα τις τελευταίες ώρες αμφισβτούν με αναρτήσεις τους στα social media ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος και η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά.

Το πρώην ζευγάρι παρουσιάζει απόλυτη σύμπνοια και ταύτιση απόψεων σχετικά με το φαινόμενο. Ειδικότερα ο τραγουδιστής θεωρεί «φοβερό» από ανθρώπους που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα να μην έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό και να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε» ενώ προσθέτει «να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ...».

petrakos098

Από την πλευρά της η ηθοποιός παρουσιάζεται βέβαιη για το φαινόμενο υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι αφρικανική σκόνη», ενώ κάνει λόγο για χημικά, με τα οποία, κάποιοι «κάθε μέρα προσπαθούν να σε σκοτώσουν».

436953977_1425072764779126_3136741527683749986_n_2


Ο Άρειος Πάγος ανακοινώνει τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές - Η ειδική περίπτωση των Σπαρτιατών

Οι Τούρκοι αποθεώνουν την Σάμο - «Είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα ελληνικά νησιά»


Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU