FOUSKA.EU

Close

Μαρίνα Σάττι: Θα χορέψει παραδοσιακά και θα κουνήσει το μαντήλι στη σκηνή της Eurovision


Νέες πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μαρίνα Σάττι Eurovision Eurovision 2024 Σχεδόν δύο εβδομάδες πριν η Μαρίνα Σάττι ανέβει στη σκηνή της Eurovision για να πει το « Ζάρι» και να διεκδικήσει αρχικά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό, νέες πληροφορίες για τη σκηνική της παρουσία, ήρθαν στην επιφάνεια.

Μέσω του «Super Κατερίνα» ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε αρχικά, ότι θα υπάρχει για αρκετή ώρα μονοπλάνο, ενώ αποκάλυψε και τι θα εμφανίζεται στο videowall πίσω από την τραγουδίστρια και την ομάδα της. Όπως είπε: «».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0s8igmt9rxd)
Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεκαθάρισε, ότι:.

Όσο για το videowall που θα προβληθεί πίσω από τη Μαρίνα Σάττι και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε «.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε:

Για το φινάλε, ανέφερε: ».

Η αλλαγή στο κοστούμι της Μαρίνας Σάττι
Τις προάλλες, η Μαρίνα Σάττι έδωσε συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο 95.1» και εξήγησε ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο κοστούμι που θα φορέσει, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα το σόου.

», είπε χαρακτηριστικά.
Συνέντευξη: Η Μαρίνα Σάττι στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο Στη συνέχεια, πρόσθεσε: « ι».

Τέλος, αναφέρθηκε στα πλάνα που σχολιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τη σκηνική παρουσία, επειδή ήταν μονοκάμερα.

είπε κλείνοντας.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β' Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.
Marina Satti - ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024
Στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Στον Β' Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο. Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ΕΛΑΣ έβγαλε... καμήλες στο κέντρο Αθήνας που έγινε πορτοκαλί από τη σκόνη - Δείτε την ανάρτηση

Μπeoς για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν

Η Νέα Αριστερά εκθέτει τον Κασσελάκη: Δεσμεύτηκε για 5% του ΑΕΠ στην Yγεία ενώ τώρα είναι περισσότερο
Συνέντευξη: Η Μαρίνα Σάττι στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο Marina Satti - ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU