FOUSKA.EU

Close

Ζήνα το βράδυ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, εξομολογήσεις, μυστικά και πρωταγωνιστές για το σκάνδαλο που συγκλονίζει τη Νίσυρο


Ζήνα το βράδυ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, εξομολογήσεις, μυστικά και πρωταγωνιστές για το σκάνδαλο που συγκλονίζει τη Νίσυρο

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».

Απόψε, Τετάρτη 24 Απριλίου, στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»

Το σκάνδαλο, που συγκλονίζει τη Νίσυρο, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, μπαίνει στο μικροσκόπιο της εκπομπής. Αποκαλύψεις και μυστικά της σκοτεινής υπόθεσης του 63χρονου δημοσίου υπαλλήλου, τον οποίο κατήγγειλαν γονείς ότι παρενοχλούσε σeξουαλικά ανήλικους μαθητές.

Στην κάμερα της εκπομπής, που ταξίδεψε στο νησί, μιλούν όλοι οι πρωταγωνιστές.

Οι γονείς, που αφουγκράστηκαν τα παιδιά τους και τα προστάτευσαν. Κάτοικοι και φορείς, που ενωμένοι σαν μία γροθιά «έσπασαν τη σιωπή» τους στη μικρή κοινωνία και προχώρησαν σε αποκαλύψεις, χωρίς να λογαριάσουν το όποιο τίμημα.

Οι καταγγελίες των γονιών ανηλίκων, που έπεσαν θύματα αποπλάνησης, σοκάρουν. Κρυφά δωμάτια, ταινίες πoρvό, σeξουαλικά αντικείμενα, ανταλλάγματα, ναρκωτικά.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

΄Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύψεις ΖΉΝ Ζήνα Κουτσελίνη Ζήνα το βράδυ Νίσυρος

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zinapost.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU