FOUSKA.EU

Close

Mel B: «Όταν με κακοποιούσε ο άνδρας μου οι Spice Girls το γνώριζαν»


«Θα πρέπει πάντα να ζω με αυτό που μου συνέβη, και θα ζει μαζί μου δίπλα-δίπλα για το υπόλοιπο της ζωής μου», λέει η τραγουδίστρια

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Mel B Ενδοοικογενειακή βία Spice Girls Η Mel B αποκάλυψε ότι τα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls γνώριζαν για την κακοποίηση που υπέστη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Stephen Belafonte.

Η 47χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι έγινε στο αποκορύφωμα της δοκιμασίας της, καθώς υπέφερε για 10 χρόνια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Mel έχει μιλήσει στο παρελθόν για την κακοποιητική σχέση που είχε με τον πρώην σύζυγό της Stephen - κάτι που εκείνος πάντα αρνιόταν σθεναρά.

Μιλώντας στην εκπομπή Newsnight η Mel πρόσθεσε ότι η κακοποίηση είναι κάτι με το οποίο θα ζει ενώ σημείωσε ότι είχε στερηθεί βασικά δικαιώματα, όπως η οδήγηση ή η κατοχή της πιστωτικής της κάρτας.

Παραδέχτηκε επίσης ότι δεν θα έκανε καταγγελία για ενδοοικογενειακή κακοποίηση επειδή δεν όπως είπε δεν Κλείσιμο Mel_B1

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU