FOUSKA.EU

Close

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε σπα με τις κόρες της - Το βίντεο που ανάρτησε


επιστροφή

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

επιστροφή

Χριστίνα Μπόμπα Παιδιά Σπα Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει πώς πέρασε τον χρόνο της με τις κόρες της, μία από τις προηγούμενες μέρες.

Το βράδυ της Τρίτης, 23 Απριλίου, η instagrammer ανέβασε ένα κλιπ, με τις κόρες που έχει αποκτήσει με τον Σάκη Τανιμανίδη να φορούν φούξια ρόμπες, με τα ονόματά τους στη μεριά της πλάτης. Όπως γράφει και στη λεζάντα, πέρασαν μια μέρα σπα οι τρεις τους.

Δείτε το βίντεο

Η Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη μαζί με μία φίλη τους, απολαμβάνουν υπηρεσίες σπα που τους παρέχει η μητέρα τους. Μούλιασαν τα πόδια τους σε μια λεκάνη με νερό, έκαναν μανικιούρ και πεντικιούρ, έβαλαν μάσκες στο πρόσωπο και έκαναν μασάζ. Το κλιπ «έντυσε» μουσικά με το ρεφρέν από το τραγούδι « Girls Just Want To Have Fun».




Με σκόνη ξύπνησε και σήμερα η Αττική - Πότε υποχωρεί το πορτοκαλί πέπλο, πού θα βρέξει

Ο καβγάς του Άλεκ Μπάλντουιν με τη γυναίκα συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια - Δείτε φωτογραφίες

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα την ώρα του Παναθηναϊκός-Μακάμπι

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.protothema.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU