FOUSKA.EU

Close

Γιώργος Γιαννιάς: «Νιώθω μισός!» - Οι δυο θάνατοι που του στοίχησαν


Γιώργος Γιαννιάς: «Νιώθω μισός!» - Οι δυο θάνατοι που του στοίχησαν

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, όταν βρέθηκε στα γυρίσματα του video clip για το νέο του τραγούδι. Ο τραγουδιστής λοιπόν, μίλησε πρώτη φορά για το θάνατο των γονιών του που ήταν και η μεγαλύτερη απώλεια που έχει βιώσει.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Γιαννιά

«Το να χάνεις και τους δυο σου γονείς, είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Χάνεις την πυξίδα σου, χάνεις ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σου. Βασικά νιώθω μισός. Δεν ήξερα που να προχωρήσω, που να πάω, τι να κάνω, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Ήμουν και μαμάκιας και μπαμπάκιας και με τα αδέλφια μου, και όλοι ήμασταν έτσι, ένας για όλους και όλοι για έναν» εξομολογήθηκε για την απώλεια των γονιών του που έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, 5 μήνες ο ένας από τον άλλο θάνατο.

«Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα και μάλιστα τότε, χρειάστηκε να με σηκώσει η μαμά μου για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Το διαχειρίστηκα με κλάματα, καψουροτράγουδα. Υπήρξαν οι δυνατοί έρωτες, όπως με τη σύζυγό μου, που με έκαναν να μπορέσω να κλάψω λίγο» αποκάλυψε ο Γιώργος Γιαννιάς αμέσως μετά.

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Γιώργος Γιαννιάς για τη μητέρα του

Ο Γιώργος Γιαννιάς δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, μία φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του και στην λεζάντα του έγραψε ένα σύντομο αλλά άκρως συγκινητικό κείμενο, εκφράζοντας τον πόνο που νιώθει.

«Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου..
Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη... Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει... αιώνας τα δευτερόλεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή... Ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς... Εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! ΣΑΓΑΠΩ» έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα του.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU