FOUSKA.EU

Close

Survivor 2024: Συγκίνηση για τον Γιώργο Λιανό - «Είσαι ο καλύτερος»


Survivor 2024: Συγκίνηση για τον Γιώργο Λιανό - «Είσαι ο καλύτερος»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η χθεσινή (23/4) ημέρα ήταν ιδιαίτερη για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και, φυσικά, τα γιόρτασε στο... δεύτερο μόνιμο τόπο διαμονής του, τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής του Survivor, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτου του γάμο και ένα με τη δεύτερη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, από το πρωί ξεκίνησε να δέχεται ευχές, από φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Ανάμεσα στο πρόσωπα που θέλησαν να του ευχηθούν και δημόσια, είναι και η μεγαλύτερη κόρη του, Αρυάνα, η οποία πλέον είναι στην εφηβεία.

Η κόρη του Γιώργου Λιανού, που βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο τελευταίο επεισόδιο του παιχνιδιού, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία ποζάρει μαζί με τον παρουσιαστή και τα δυο αδέλφια της γράφοντας, «Χρόνια πολλά στον καλύτερο».

Ο Γιώργος Λιανός και η οικογένειά του

Survivor 2024 spoiler 24/04: Σίφουνας αποχωρήσεων! Ζήτησε να φύγει από το Survivor κι άλλος αγαπημένος παίκτης - «Δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά»

Survivor 2024 spoiler 24/04: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor αφού μετά τις μαζικές αποχωρήσεις της περασμένης εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να γλίτωσε στο τσακ την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία ωστόσο συνεχίζει να έχει μπελάδες στο Survivor, ωστόσο σκάνε ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες που εκφράζουν την επιθυμία τους να φύγουν από το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του Survivor βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό, με τους παίκτες Διασήμων και Μαχητών να έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για το φινάλε του φετινού κύκλου, ο οποίος είναι πιο απογοητευτικές από ποτέ.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν για τον Ατζούν Ιλιτζαλί όπως τα περίμενε με αποτέλεσμα τώρα να τραβάει τα μαλλιά του. Αλλά είναι αργά. Το πλοίο δεν γυρίζει πίσω κι αυτό ισχύει στο 100% για την υπόθεση του Survivor 2024. Νέες προσθήκες δεν μπορούν να γίνουν, παίκτες δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω, λίγος χρόνος για το φινάλε απομένει οπότε περιμένουν όλοι το τέλος και ότι αποφάσισεις είναι να πάρουν θα τις πάρουν μετά.

Ωστόσο επειδή μέχρι το φινάλε έχουμε καιρό φαίνεται πως μερικοί παίκτες δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε. Και σήμερα το Athensmagazine.gr σας έχει ακόμα μια αποκάλυψη σχετικά με το Survivor. Ποιος παίκτης ζήτησε να φύγει διότι η ψυχολογία του είναι στα τάρταρα;

Survivor 2024 spoiler 24/04: Σίφουνας αποχωρήσεων! Ζήτησε να φύγει από το Survivor κι άλλος αγαπημένος παίκτης - «Δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά»

Survivor 2024 spoiler 24/04: Αυτός ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Γιάννης Περπατάρης πιστεύει πως το φινάλε του στο Survivor πρέπει να γίνει εδώ και τώρα. Από την αρχή του ριάλιτι έχει έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς συμπαίκτες και αντιπάλους ενώ η ψυχολογία του έχει πέσει τόσο που τσακώνεται ακόμα και με άτομα που ήταν κοντά, τόσο κοντά που τους ήθελαν ζευγάρι.

Ο τσακωμός με την Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ο Γιάννης Περπατάρης έβγαλε έναν ευατό που δεν θέλει να βλέπει ούτε ο ίδιος και το γεγονός πως δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του τον έχει κάνει να πάρει την απόφαση να θέλει να φύγει.

Η παραγωγή από την πλευρά της κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον κρατήσει στο Survivor αφού δεν υπάρχει περιθώρια για άλλες αποχωρήσεις. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει. Πάντως δεν αποκλείουμε να είναι εκείνος που θα ηττηθεί στην μονομαχία αποχώρησης της Πέμπτης (25/04), όπου είναι ήδη υποψήφιος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU