FOUSKA.EU

Close

Τατιάνα Μπλάτνικ: Πού βρισκόταν ο Νικόλαος την ώρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου - Τι θα συμβεί με την κοινή τους περιουσία


Τατιάνα Μπλάτνικ: Πού βρισκόταν ο Νικόλαος την ώρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου - Τι θα συμβεί με την κοινή τους περιουσία

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το διαζύγιο της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου Γλύξμπουργκ έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media τις τελευταίες ημέρες, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός, δηλαδή. Πολλές αποκαλύψεις έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον γάμο τους έκτοτε, με τους δύο πρώην να έχουν προχωρήσει τη ζωή τους πολύ πριν τον χωρισμό τους (δείτε εδώ τους συντρόφους τους).

Εκείνη, την ημέρα που βγήκε η ανακοίνωση, βρισκόταν στην Αθήνα και είχε ξυπνήσει από πολύ νωρίς για να κάνει την βόλτα της (δείτε εδώ που βρέθηκε), ενώ εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, ήταν εκτός Αθήνας.

Που βρισκόταν ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Βρισκόταν, συγκεκριμένα, σε εκδήλωση της Action Hellas στην Αμοργό και, όπως αποκάλυψε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, είχε φροντίσει να ειδοποιήσει όλη την αποστολή για την ανακοίνωση που θα έβγαινε. Φυσικά, όλοι το αντιμετώπισαν με πολύ διακριτικότητα.

Τι θα συμβεί με την περιουσία τους

Στο επίκεντρο, επίσης, αυτή τη στιγμή βρίσκεται και η κατάσταση της κοινής περιουσίας τους, γι' αυτό και ο Σάκης Κεχαγιόγλου, γνωστός δικηγόρος μίλησε στο πλατό, εξηγώντας τι πρόκειται να συμβεί.

«Κατά τον ελληνικό νόμο, αρμόδια είναι τα ελληνικά δικαστήρια της τελευταίας κατοικίας των συζύγων. Για τα θέματα των αποκτημάτων μέσα στον γάμο, η σύζυγος δικαιούται το 1/3, αλλά είναι μαχητό τεκμήριο. Μπορούν δηλαδή είτε να βγουν περισσότερα είτε να επιδικάσουν τα δικαστήρια λιγότερα χρήματα. Το 1/3 το θεωρεί ο νόμος από τη στιγμή του γάμου και μετά, αν συνέβαλε η σύζυγος στην αύξηση των εισοδημάτων και με ποιο τρόπο. Όταν υπάρχουν παιδιά, είναι άλλο το πλαίσιο… Το προγαμιαίο συμβόλαιο δεν ισχύει στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU