FOUSKA.EU

Close

Athens Fashion Week 2024: Ο Λάκης Γαβαλάς χόρεψε στην κάμερα το Cha-Cha-Cha


Athens Fashion Week 2024: Ο Λάκης Γαβαλάς χόρεψε στην κάμερα το Cha-Cha-Cha

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Από το Athens Fashion Week 2024, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Λάκης Γαβαλάς. Σε δηλώσεις του, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τον κόσμο της μόδας, αλλά και για την αγάπη του για τον χορό.

«Οι φίλοι μου μεγάλωσαν. Έγιναν όλοι 72-75, αυτός είναι ο κύκλος μου... και δεν χορεύουν. Γι’ αυτό κάνω παρέα με νέους ανθρώπους. Με τους μαθητές μου, με τα παιδιά από τις φίλες μου, τα οποία και αυτά με αγαπάνε, μπορώ να σου πω και τα εγγόνια μερικών», είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο αγαπημένος του χορός είναι το Cha-cha-cha και, μάλιστα, δεν δίστασε να το χορέψει και on camera.

Ο χορός του Λάκη Γαβαλά στο Athens Fashion Week

«Είμαι γερμανικής κοπής»

«Υπάρχει ένα μότο μου που λέει "ζω κι αφήνω τους άλλους να ζήσουν". Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως για να έχει κανείς γνώμη είναι απαραίτητη η γνώση, η πειθαρχία και η ταπεινότητα. Είμαι γερμανικής κοπής, στην ώρα τους όλα», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής ενώ αναφέρθηκε και στο My Style Rocks λέγοντας «Τα κορίτσια που έχουν συνειδητά μια θέση στη μόδα σήμερα νομίζω έχουν βρει τους δρόμους τους και δεν έρχονται στο My Style Rocks, έρχονται άλλα κορίτσια που από την στιγμή που τα έχει επιλέξει η παραγωγή εγώ το σέβομαι και τα καθοδηγώ. Έχουμε ακόμη το 30-40% να διανύσουμε και μέχρι τώρα δεν έχω βρει ποια μπορεί να είναι η νικήτρια»

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU