FOUSKA.EU

Close

Παίκτρια ράγκμπι σηκώνει παλαιστινιακή σημαία, η Ομοσπονδία την φωτοσοπάρει σε ελληνική για το Instagram


Μπορεί μέχρι τώρα να μην ξέρατε την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι (ούτε εμείς την ξέραμε, δηλαδή), αλλά θα τη μάθετε σήμερα. Η αιτία για την ξαφνική δημοσιότητα είναι το απίθανο photoshop που έκανε σε μια φωτογραφία από τον αγώνα της Εθνικής γυναικών κόντρα στην Εθνική Ολλανδίας που έγινε το Σάββατο 9/12.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια Ελευθερία Αγγελή, υποθέτουμε από κοινού με τις υπόλοιπες, πήρε την πρωτοβουλία να σηκώσει μια σημαία της Παλαιστίνης για λόγους αλληλεγγύης. Η στιγμή αποθανατίστηκε από τον Βαγγέλη Στεφάνου, ο οποίος την ανέβασε στα social media με την παρακάτω λεζάντα και τάγκαρε και την Ομοσπονδία (!):


Όταν όμως η Ομοσπονδία έκανε share την εικόνα του, η σημαία της Παλαιστίνης είχε πατηθεί από μια ελληνική σημαία:

Ο κ. Στεφάνου κατήγγειλε την παραχάραξη της φωτογραφίας με δεύτερο post:

«Η απαράδεκτη Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι Λίγκ Greek Rugby League Federation , παραποιωντας τη φωτογραφία μου από το χθεσινό ματς με την Ολλανδία, αλλα και μη σεβομενη όλους όσους βρέθηκαν εκεί να στηρίξουν την εθνική ομάδα και τις παίκτριες και χειροκροτησαν τις προσπάθειες τους, έσβησε τη σημαία της Παλαιστίνης που κρατήθηκε από μια παίκτρια, σκεπαζοντας την με την ελληνική και απειλώντας με κυρώσεις.

Για άλλη μια φορά, ακόμα και σε ενα τόσο νέο άθλημα και νέα Ομοσπονδία, που όλοι στηρίξαμε εξαρχής, εμφανίζονται μικροπολιτικες παθογένειες και απαράδεκτες συμπεριφορές απο άλλες δεκαετίες, δείγμα του γιατί ο αθλητισμός στη χώρα μας πάει κατα διαόλου και στηρίζεται μόνο στις προσπάθειες των παικτών που απλά προσπαθούν μόνοι τους.

Μακάρι να ανακαλεσουν.»


Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις αντιδράσεις, η φωτογραφία κατέβηκε από τα stories της Ομοσπονδίας. Βέβαια, η ζημιά είχε γίνει:

Πως η Ομοσπονδία Ράγκμπι κανει κακό photoshop.
Ρε πάτε καλά?? pic.twitter.com/iz9NxV7cjv

— lolos marios (@lolosmarios) December 10, 2023

Meanwhile, ο content creator που πάτησε την ελληνική σημαία από πάνω:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU